Manisa Futbolu Turgutluspor İle Güldü

Manisa Futbolu Turgutluspor İle Güldü

Bu sezon profesyonel liglere büyük beklentilerle katılan Manisa Futbol takımları, geçen hafta oynadıkları dört karşılamada 1 galibiyet 3 mağlubiyet aldı.

Manisa takımları geçtiğimiz haftanın ardından, Turgutluspor hariç en kötü performanslarını sergileyerek hayal kırıklığı yarattı.

MANİSA FUTBOL KULÜBÜManisa Futbol Kulübü 0-3 Adanaspor

Manisa’nın 1.ligdeki tek temsilcisi Manisa Futbol Kulübü 5 maçlık mağlubiyet serisini sonlandırmak için çıktığı Adanaspor maçından farklı mağlubiyetle ayrıldı. Sezona Serkan Özbalta ile başlayan ve ilk üç haftasında 9 puan toplayan siyah-beyazlı ekip, altı haftadır puan yüzü görmüyor. Son olarak Adanaspor’u evinde konuk eden Manisa FK, karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrılarak taraftarlarını bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı.

SOMASPOR LOGOSerik Belediyespor 1-0 Somaspor

Deplasmanda Serik Belediyespor ile karşılaşan Somaspor’un, en azından bir puan alabileceği maçtan uzatma bölümünde yediği golle puansız dönmesi bizleri çok üzdü. Karşılaşmanın büyük bölümünde maçı koparıp galip gelebileceği fırsatları bu kadar kolay çöpe atan Somaspor için tehlike çanları çalmaya başladı. Siyah-beyazlılar, Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda hem üç puan bıraktı hem de Ali Akkuş cezalı duruma düştü. Siyah-beyazlılar ligin 9.haftasında evinde Kahramanmaraşspor’u konuk edecek.

TURGUTLUSPORTurgutluspor 4-3 Ankaraspor

Manisa takımlarının geçen hafta aldığı tek 3 puan, Turgutluspor’un sahasında müthiş geri dönüşe imza atarak Ankaraspor’u 4-3’lük skorla mağlup ettiği karşılaşmadan geldi.
Sezonun başında zor bir süreç yaşayan ve altı haftada sadece bir puan toplayan Turgutluspor, Somaspor maçıyla başlattığı çıkışını evinde grubun güçlü takımlarından Ankaraspor’u 4-3 mağlup ederek sürdürdü.
İlk yarıyı 3-1 geride kapatan Kasaba ikinci yarıda bulduğu gollerle karşılaşmadan 4-3’lük skorla ayrıldı. Bu galibiyet aynı zamanda kırmızı-siyahlıların ilk üç puan sevinci oldu. Kasaba, ligin 9.haftasında Hekimoğlu Trabzon deplasmanına gidecek.

TURGUTLUSPORPendikspor 4-1 Akhisarspor

İkinci ligde mücadele eden bir diğer Manisa temsilcisi Akhisarspor ise, lider Pendikspor deplasmanından farklı mağlubiyetle ayrıldı. Akigo 4.dakikada yediği gole çabuk reaksiyon gösterip Bertuğ Bayar ile cevap verse de karşılaşmadan 4-1 mağlup ayrıldı. Son dört haftada galibiyet sevinci yaşayamayan yeşil-siyahlılar, Pendikspor mağlubiyeti ile 14.sıraya geriledi. Akhisarspor, 9.hafta evinde Uşakspor’u konuk edecek.

Ne diyelim; Yeni bir hafta, yeni bir umut. Takımlarımıza başarılar..

Bağlantılı Haberler;

Manisa Futbolu 2.Ligde Çakıldı!
Manisa Futbolunun Dip Yaptığı Haftada, Yüzümüzü Somaspor Güldürdü
Manisa Futbolu Maalesef Sınıfta Kaldı
Manisa’yı Akhisarspor Güldürdü
Manisa Futbolu Somaspor İle Güldü
SUAT GÜNDOĞAN

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN