Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Grubunda İlk Yarı Sona Erdi

Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Grubunda İlk Yarı Sona Erdi

Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Grubunda sezonun ilk yarısı dün oynanan üç karşılaşma ile sona erdi.

7.Hafta sonunda Bakır Gençlerbirliği, sezonun ilk yarısını zirvede tamamlarken, aynı puana sahip Karaelmasspor ve Medar Gençlerbirliği 2 ve 3.sıraları paylaştı..

Bakır GB ilk yarıyı namağlup lider bitirdi

Ligin ilk yarısında 5 galibiyet, 1 beraberlik alan Bakır GB, topladığı 16 puanla sezonun ilk devresini lider kapatmayı başardı. İsmail Şarlayan liderliğindeki Kırkağaç temsilcisi, son maçında deplasmanda Süleymanlı Belediyespor‘u 5-2 mağlup etti. Yeşil-siyahlılar geride kalan 7 haftada 16 golle en çok gol atan, 3 golle de en az gol yiyen takım olma özelliğini taşıdı.

Elmas parıldamaya devam etti

Akhisar deplasmanında Karabulutspor‘u 2-1 mağlup eden Karaelmasspor, 7 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 13 puan toplayarak aynı puana sahip Medar GB önünde averajla 2.sırada yer aldı. Levent Alanı’nın talebeleri, Bakır GB’den sonra 4 golle en az gol yiyen ikinci takım oldu.

Medar GB son nefeste

Korkarak geldiği Turgutalp GSK deplasmanından uzatma bölümünde Süleyman Tunç’un attığı golle üç puanı hanesine yazdırmayı başaran Medar GB zirve yarışından kopmadı. Okan Demirel’in öğrencileri 7 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 13 puan toplayarak averajla üçüncü sırada yer aldı.

Karabulut şansını zora soktu

Evinde Karelmasspor’a 2-1 mağlup olan Karabulutspor zirve yarışında çok büyük yara aldı. teknik sorumluluğunu Umut Ballı’nın yaptığı Akhisar temsilcisi geride kalan 7 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 6 puan toplayarak dördüncü sırada tamamladı.

Pomaklarda şansızlık yakayı bir türlü bırakmadı

Grubun en talihsiz takımı Turgutalp GSK, sakat ve cezalı oyuncuların oluşundan dolayı son üç haftadır puana hasret kalmıştı. Pomaklar, dün misafir ettikleri Medar GB’ye uzatma bölümünde yedikleri golle büyük darbe yerken asıl darbe iki önemli oyuncusu Halil Yıldız ve Enes Kazan’ın ciddi anlamda sakatlanmaları oldu. Yeşil-beyazlılar, geride kalan 7 haftada 2 galibiyet ve 4 yenilgi ile 6 puan toplayarak 5.sırada yer aldı.

Çağlayan ve Süleymanlı için durum hiçte iyi değil

Düşme hattında ise üçer puanı bulunan Akhisar Çağlayanspor ile Süleymanlı Belediyespor yer aldı.

Ara yok!

İkinci yarı maçlarına ara vermeden devam edilecek.. İkinci yarının ilk hafta maçlarının programı şöyle:

Turgutalp Gençlik A.Çağlayan 16.04.2022 15:00 Linyit
Karabulut Bakır Gb 16.04.2022 15:00 Kovalık
Süleymanlı Medar Gb 16.04.2022 15:00 Süleymanlı

Karaelmasspor Bay

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN