Manisa 1.Amatör Akhisar Grubu 6.Hafta Geride Kaldı

Manisa 1.Amatör Akhisar Grubu 6.Hafta Geride Kaldı

Temsilcilerimiz Karaelmasspor ve Turgutalp Gençlikspor’unda yer aldığı Manisa Yaz Ligi Akhisar C-Grubunda 6.hafta karşılaşmaları geride kaldı.

Oynanan 3 karşılaşmada ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona erdi..

Karabulutspor’un bay geçtiği, 8 golün atıldığı 6.hafta karşılaşmalarında en gollü maç beş golle 3-2 biten Medar GB-Çağlayanspor maçı oldu.

Bakır GB’yi Soma’lılar taşıyor

Soma’lı teknik adam İsmail Şarlayan önderliğindeki lider Bakır GB, 53. dakikada Kerem Taha Kırçıl ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kalıp 37 dakika 10 kişi mücadele ettiği karşılaşmada Turgutalp Gençlikspor‘u 29 ve 58.dakikalarda bir başka Soma’lı oyuncu Emre Gürkal‘ıl golleriyle 2-0 mağlup etti. Lider altıncı hafta sonunda grupta tek namağlup takım olmanın yanında 11 golle en çok gol atan 1 golle de en az gol yiyen takım olma özelliğini taşıyor..

turgutalpspor taraftar desteği

Ligin ilk iki haftasına deplasmanda 2-1’lik Çağlayanspor ve evlerinde 1-0’lık Süleymanlı Belediyespor galibiyeti ile müthiş giriş yapan Turgutalp GSK, sakat ve cezalı oyuncuların oluşundan dolayı son üç haftadır puana hasret kaldı.



Karaelmasspor’un çıkışı sürüyor

Sezonun ilk haftasını bay geçip ikinci hafta Bakır GB ile 0-0 evinde berabere kalan Karaelmasspor, 3.hafta Medar deplasmanında 3-1’lik skorla mağlup ayrıldı. Dördüncü hafta Akhisar Çağlayanspor’u 3-0 mağlup eden Elmas, Beşinci hafta Soma derbisinde Turgutalp Gençlikspor’u İsmail Poyraz, Enes Bayramlar ve Cem Karayılan’ın golleriyle 3-0 mağlup etti. 6.Hafta Süleymanlı Belediyespor karşısında zorlansa da İsmail Poyraz’ın güzel golü ve kaleci Onur Dönmez’in uzatma bölümünde yaptığı harika kurtarışla 1-0 galip gelerek çıkışını sürdürdü.

Bu maçta Süleymanlı takımını beğendim. Üstelik bu hafta sonu liderle oynayacakları maçta kırmızı kart cezaları sona eren kaleci Fatih Seyyar ve Eray Tekmil sahada olacak.



MEDAR GENÇLERBİRLİĞİ

Medar GB yarışı bırakmıyor

Grupta 2.sırada yer alan ve aynı puana sahip Karaelmasspor’un ardından averajla üçüncü sırada yer alan Medar GB, Akhisar Kovalık sahasında oynanan ve gol düellosu şeklinde geçen maçta Çağlayanspor’u 3-2 mağlup ederek yarıştan kopmadı. İlk yarının son maçını bay geçecek olan Çağlayanspor’da ise tehlike çanları çalmaya devam etti.

6.Hafta Toplu Sonuçlar:

Medar GB 3-2 A.Çağlayan
Karaelmasspor 1-0 Süleymanlı
Bakır GB 2-0 Turgutalp GSK
Karabulutspor Bay

6.Hafta Puan Durumu:MANİSA 1 AMATÖR KÜME PUAN DURUMU

7. Hafta Tarih Saat Saha

Karabulut Soma 301 Karaelmas 10.04.2022 15:00 Kovalık
Turgutalp Gençlik Medar Gb 10.04.2022 15:00 Linyit
Süleymanlı Bakır Gb 10.04.2022 15:00 Süleymanlı

İlgili Haberler;

Alperen Efe ve Dursun Gündoğan
Bakır GB 2-0 Turgutalp GSK
Karaelmasspor 1-0 Süleymanlı Bld.Spor
Turgutalp GSK Teknik Ekibin Basın Açıklaması
Turgutalp GSK-Karaelmasspor Maç Fotoları
Turgutalp Gençlikspor 0-3 Karaelmasspor
Turgutalpspor mu? Karaelmasspor mu?
Bakır GB Zirveyi Yeniden Ele Geçirdi
Karaelmasspor-Çağlayanspor Maç Fotoları
Karaelmasspor 3-0 Çağlayanspor
Karabulutspor 1-0 Turgutalp Gençlikspor
Elmas, Medar Yenilgisini Telafi Etmek İstiyor
Turgutalp GSK-Süleymanlı Bld.Spor Maç Resimleri
Turgutalp GSK 1-0 Süleymanlı Bld.Spor
Çapar,Hücumda Şanslı Günümüzde Değildik
Bakır GB, 2.Haftayı da Zirvede Tamamladı
Karaelmasspor-Bakır GB Maç Fotoları
Karaelmasspor 0-0 Bakır GB
Usta Levent Analı mı? Çırak İsmail Şarlayan mı?
Bakır GB 5 Attı, Liderlik Koltuğuna Oturdu
A.Çağlayanspor 1-2 Turgutalp Gençlik Spor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN