Manisa 1. Amatör 7.Haftaya Genel Bakış

Manisa 1. Amatör 7.Haftaya Genel Bakış

Manisa Mustafa Gülten 1.Amatör Akhisar Grubu 7.hafta oynanan maçlarda haftayı bay olarak geçirmesine rağmen Süleymanlı Bld.Spor 2 puan farkla liderliğini devam ettirdi.

Bu hafta sonu amatör ligde oynanan maçlara baktığımızda gurupta galip gelen takımlar Akhisar 1922 Spor, Medar Gençlik Kulübü, Akhisar Gücü, ( ilk galibiyeti ( Selçiklispor deplasmanda 0-1 ) olarak sona ermiş, Turgutalpspor, Gölmarmaraspor, Sazobaspor, ve Karabulutspor haftayı mağlubiyetle tamamlayan takımlar oldu.

Bu hafta Akhisar 1922 Spor 5 Karabulutspor 3
Gölmarmaraspor 0 Selçiklispor 1
Sazobaspor 1 Akhisar Gücü 4
Medar GB 2 Turgutalpspor 0 şeklinde sona ermiştir.

Buradan genel bir değerlendirme yapacak olursak, haftaya çok önemli gözükmemesine rağmen Akhisar 1922 Spor aldığı galibiyet ile umut tazelemiş oldu.

Alt sıralarda ki Sazobaspor ve Akhisar Gücü liglere tutunabilmek için var güçleri ile mücadeleye devam ediyorlar. 9’ar puana sahip Gölmarmaraspor ve Selçiklispor şimdilik orta sıralarda mücadeleye devam ediyorlar.

Soma temsilcimiz Turgutalpspor 12 puanla 4 sırada yer alıyor. Akhisar 1922 Spor ile Medar Gençlerbirliği 13’er puanla Süleymanlı Belediyespor’un arkasında 2. ve 3. sırada yer alıyorlar. 15 Puan ile Süleymanlı Belediyespor lider durumda yer alıyor.

2 Hafta sonra ilk yarısı sona erecek Manisa Mustafa Gülten 1.Amatör Akhisar Grubunda mücadele eden her takım açısından titizlikle takip edilmekte ve çalışmalarını sürdürmektedirler. Bu arada amatör liglere ara verilip, verilemeyeceği belli değil gibi gözüküyor, tahminlerimize göre de bu gurupta maçlar Ocak sonu gibi bitecek ve tek takım eleme olmadan süper amatör lige ‘’merhaba’’ demiş olacak.
Buradan tüm takımlarımıza kazasız bir sezon geçirmelerini temenni ediyor, başarılar diliyoruz. Şeref Öksüm

somadaspor

Şeref Öksüm

YORUM YAZIN