Mahallenin Delisinden, Seyir Zevki Yüksek Maçlar

Mahallenin Delisinden, Seyir Zevki Yüksek Maçlar

Öğretmenler Birliği-Maski ve Demir Export-Soma Belediyesi takımlarının oynadığı maçlar bir hayli seyir zevki yüksek karşılaşmalar olarak hafızalarımızda kaldı.(ayrıntılara buradan bakabilirsiniz)

KÖŞE:LAZ İBO

İlk karşılaşmada Öğretmenler Birliği yaptığı takviyeler iyi güzel, nokta transferler yapmışlar lakin kenar yönetimin biraz kafası karışık herhalde geçen sene takımın önde oynamasını sağlayan Mustafa hocayı iyi bir pivot forvet olmasına karşılık maçın son 10 dakikasında sol beke aldılar. 3. gol gelmese kenar yönetim maçı verebilirdi az daha dikkat edilmeli. Maski takımı da dirençli çıktı. Eminim önümüzdeki maçlarda dahada iyi olacaklar..




Demir Export’ta birşey yok diyenler oldu . ilk maç aldatır ve karşısındaki rakipte her ne kadar kan kaybı yaşamış gibi görünsede disiplinli iyi kapanan bir rakipti. Hüseyin’in sakatlığından dolayı çekingen oluşu Demir Export takımının çalım atabilen dar alan açma becerisi olan futbolcu sayısının olmayışı iyi bir Hüseyin-i aradı gözlerimiz tutuk ama ne yaptığını bilen bir takim izledik tebriklerr . Soma Belediyesini de çok beğendimm.. Herkese başarılar diliyorum
Mahallenin Delisi Laz İbo







Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN