Mahallenin Delisinden Açıklama

Mahallenin Delisinden Açıklama

Duydum ki bazı yorumlarımız yada düşüncelerimiz çok değer verdiğimiz çok saydığımız muhabbetinden hoşnut olduğumuz abilerimizi ve veya kardeşlerimizi üzmüş..

Konuyla ilgili olarak Mahalenin delisinin düzenlediği şuradaki  1.Haftanın ”EN”leri bölümüne yorum yapan Bahadır Özgen ve diğer takım sorumlu arkadaşlara ithafen açıklaması.

Bahadır Özgen’in Haberin Altına Yaptığı Yorum

”Öncelikle yapmış olduğunuz yorumlarla, yazılarla güzel olan bir turnuvaya dahada değer kattığınız için kurumumuz adına teşekkür ediyorum. Asıl amacı eğlence, yeni dostluklar kurma, eski futbolcuların, futbolu gönülden oynayanların harmanlandığı, futbolun ege bölgesindeki en önemli organizasyonun da olmak bizim için onurdur. somamızı futbol adına somada ve soma dışında profesyonel futbolcu olarak yıllarca temsil etme şansını yakaladım. Bu na istinaden benim gibi oyuncuların sahada örnek duruş sergilemeleri, dahada dikkat etmeleri konusunda hemfikirim. Nitromak maçında penaltı pozisyonu yaşandı. Topun ele ayaktan sekip gelmesi, veya direk gelmesi arasında hakem tercihini penaltı dan yana kullandı. Direk topun ele gelmesini yorumladı. Ben pozisyonu tam olarak göremedim. Bizim yedek kulubemiz de görememiş olacak ki penaltıyı atmamız söylendi. Biz Huzurevi olarak bu turnuva da herzaman örnek takım olmuşuz dur. Yıllarca centilmenlik ödülleri almışızdır. Bu konuda da art niyetli bir fikrimiz yoktur. Dediğin gibi verilmeye bilir yada verilebilir, gri bir pozisyon du. İstemeden de olsa bir hakka girdiysek, Nitromak takımının ve yöneticilerinden af diliyoruz.”


Mahallenin Delisinin Cevabı

”En başta belirtmem gerekirdi belki ama KURUMUMUZ adına bu açıklamayı yapma gereksinimi duymuş bulunmakdayım 😀..
sayın değerli abilerim arkadaşlarım ve kardeşlerim.. çoğunuzun bana olan sevgisini sempatisini bildiğim ve buna güvenerek yapdığım yorum ve düşüncelerimde kişi veya kurumları üzecek yada kızdıracak bi hareketde bulunduysam.. çokda umrumda ZATEN AMACIM da buydu… şaka bi yana bahadır hocam ali hocam veya diğer üzdüğüm abilerim yada kardeşlerim varsa.. tamamen samiyetle yazdığım yazılarımı noktasına virgülüne karışmadan paylaşan cevdet hocam başda olmak üzere hepinizden özür dilerim. lakin benim haftanın EN lerindeki amacım futbola başka bi boyutdan bakıp.. sahada yapılan bütün hareketleri gördüğümüzü ve bu turnuvayı nasıl yakından takip etriğimizi göstermek içindir…
yoksa BAHADIR hocam sizi sevdiğimide huzur evi takımı hakkında centilmenlik yada turnuvaya verdiği ahengi her zaman dile getirir yazılarımda da paylaşırım..
tüm kamuoyunun dikkatine arz ederim” Mahallenin Delisi LAZ İBO

”Kim bu Mahallenin Delisi” diye soracak olursanız buraya tıklayınız!



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN