Mahallenin Delisi:Kaymakamlık ve Demir Export Maçları

Mahallenin Delisi:Kaymakamlık ve Demir Export Maçları

Bir buçuk maç izledik bugün evet mücadele gücü yüksek disiplinli 1.5 maç..

MAHALLENİN DELİSİ

İlk maçta Öğretmenler Birliği-Kaymakamlık arasında kıyasıya gelgitlerle dolu bir maç izledik zevkliydi de maç..

Öğretmen Birliğinde özellikle ikinci yarı Caner hoca girdikten sonra daha iyi göründüler ama hala iddaa ediyorum Fatih açık oyuncusu değil Fatih’in orta alanda top dağıtması lazım..Futbol böyle bir şey işte! Rakip kalede buldukları bariz pozisyonları değerlendiremedikleri gibi kendi kaleleri attıkları golle sahadan mağlubiyetle ayrıldılar..

Kaymakamlık takımına gelince; Savcı beyin iyi pas yapması, attığı iki golle turnuvaya iyi başlangıç yapan Erkan Algan, namı değer Riberimizin çalım becerisi, kaleci İdrisin defansı organize etmesi ve defansif anlamda Ali Yıldız’ın önderliğinde disiplinli oyunları zor rakipleri karşısında galibiyeti getirdi.. başarılar ..



İkinci maçta ise bir yarı harika top oynayan, iyi kapanan, açık delik bırakmayan, bulduğu yerden Demirexport oyuncularına şut çektirme imkanından başka bir şey bırakmayan Hak-İş vardı sahada.. Daha ilk dakikalarda Enginin klasına yakışmayacak bir hata sonucu araya iyi giren Barış, düzgün vuruşla köşeyi buldu ve 1-0 öne geçtiler. Sonra güzel kapanan her şutun önüne atlayan Hak-İş, Demir Export’u gol buldurma da baya zorladı. Kubilay’ın goller kaçırmasına rağmen, harika pivot oyunuyla once 1-1’i bulan Demir Exprot ilk yarının son saniyesinde bence kaleciye faul vardı ama hakemin gözünden kaçtı pozisyona uzaktı göremedi ve Demir Export 2 1 one geçti.
Tayşi’ye geçmis olsun diyoruz.
İkinci yarı as oyuncularını sahaya süren Demir Export, ikizlerin uyumlu oyunu ve Kemal’in maistroluğunda önce 3 . sonra 4 ve diğer golleri buldu..




Hak-İş ilk yarının sonunda yediği golle dağıldı. Hakemin oyunu fazla uzattığını ve kaleciye faul olduğunu düşünseler de oraya takılı kaldılar ve ilk yarıda ki disiplin ortadan kalkınca Kemal, Raşit, Kaan ve Huseyin gibi usta ayaklara gün doğdu.. Kubilay bugün çok gol kaçırmış olsa da pivot forvet nasıl olur diye güzel resitaller sundu . Herkesin ayağına sağlık güzel maçlar için.. Saygılarımla Mahallenin Delisi Laz İbo

Mahallenin Delisinin Diğer Yazıları:
Süpriz Olmadı
Seyir Zevki Yüksek Maçlar
Bol Gollü Maçlar Seyrettik
Kim Bu Mahallenin Delisi?




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN