Mahallenin Delisi:Haftanın Enleri, Göze Çarpanlar

Mahallenin Delisi:Haftanın Enleri, Göze Çarpanlar

Haftanın enlerine girmeden önce bir kez daha genç yaşta vefat eden sevgili hocamız Özge Kanbay’a Allah’tan rahmet kederli ailesine baş sağlığı diliyorum.

Evet sevgili arkadaşlar ve okurlarımız, bir Kaymakamlık turnuvasında daha ilk haftayı geride bıraktık ve haftanın enlerine bir göz atalım dedik ..

MAHALLENİN DELİSİ

Bence bu haftanın en iyilerinde ufak tefek hatalar yapsalar da hakemlerimizi koymak istiyorum. Pozisyonlara uzak kalıyorlar biraz ama 1 kişi olduklarını unutmayalım ama şuana kadar kimse ”hakem yüzünden kaybettim” diyemez ve hakemlerimize nazar değmesin diyor teşekkür ediyoruz.

Gelelim haftanın enlerine bence tabi herkesi tenzih ederek yazıyorum ”kimse beni neden yazmadın?” diye kızmasın 🙂

KALECİ: Bilal ağbi harika mücadele veren Ticaret Odası (2) takımının kalecisini ilk sıraya yazmak istedim bu orjinal Bilal, Mehmet Bilal falan değil tebrikler abim..

DEFANS: Defansın göbeğinde Nakliyecilere transfer olan ve İmbat ta hep sağ bek oynamasına rağmen stoperde çok güzel işler yapan Engin Kahraman, Nakliyeciler defansını toplamış tebrikler abim .

SOL BEK: Can Açıkgöz, iyileşmene sevindim kardeşim, attığın iki müthiş golle aramızda ”bir geldin, pir geldin” seni sahalarda görmek güzel.

Sağ bek ufak Şarlayan: Yuta Çalışkan takımının yeni transferi çiçeği burnunda oyuncumuz Mustafa Şarlayan iyi oyununu golle süsledi basarılar .

ÖN LİBERO : Tartışmasız Metin Davşan, bu arkadaşımızda çiçeği burnunda oyuncumuz Ticaret Odası (2) takımının başarılı oyuncusu gecen sene turnuvanın gol kralı Uğur Aksoy’a nefes aldırmadı başarılar kardeşim..




SAĞ AÇIK: Ah Cengiz ah! geçen sezon bu adamı herkes senin yüzünden benden yediği slolom çalımla hatırlıyor. Yazık ettin adamın bir yılına tebrikler Maden-İş oyuncusu Onur başarılar kardeşim..

ORTA SAHA: Burada çok aday var. 10 numara pozisyonunda çok ta güzel oynayan arkadaşlar var. Ama ben orada oynayan arkadaşın pres gücünü de düşünerek ”Kaan” diyorum. Demir Export’un genç oyuncusu sevgili kardeşime başarılar diliyorum.

SOL AÇIK: Alper, Alper, Alper ciğersiz Alper! Nakliyeciler takımının başarılı oyuncusu Bora abisine ayak uydurunca çok daha güzel işler yaptı. Orta alandan kale dibine gelmesi 3-5 saniye süren Alper biraz daha heyecanını yenerse çok daha iyi işler başaracağı belli başarılar kardeşim..

FORVET: Forvet te çok aday var. Bu hafta Bora abi, kral Şükrü attığı değil, attırdıklarıyla Kubilay Karpuz, İsmail Şarlayan. Ama sanki İlker Çakır bi tık önde gibi tebrikler abimm ayağına sağlık..

NOT: Bu tamamen benim fikrim değişik bir kadro daha iyi olanlar illaki vardır ama bence bu 9 bu haftaya damgasını vurdu .

Bir dip not daha Alanzo Yusuf hocam seni bilerek almadım 🙂 bal yapman lazım.. He bide dostlar benim takımım (T.Odası 1) bu hafta top oynamadı yoksaaaaaa biliyonuz yani 🙂
Mahallenin Delisi Laz İbo

Mahallenin Delisinin Diğer Yazıları:

Kaymakamlık-Öğr.Birliği ve D.Export-Hak-İş Maçları
Süpriz Olmadı
Seyir Zevki Yüksek Maçlar
Bol Gollü Maçlar Seyrettik
Kim Bu Mahallenin Delisi?

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN