Mahallenin Delisi Yazdı: Güle Güle Corona Hoş Geldin Turnuva

Mahallenin Delisi Yazdı: Güle Güle Corona Hoş Geldin Turnuva

Güle güle Corona hoş geldin turnuva.
Evet geldi-geçti saçma sapan corona ayları.
Geldi Somamızın bahar ayları..
Yine müthiş bir bahar turnuvası hazırlıklarına başlanıldı.

Noktasına ve virgülüne dokunmadan Mahallenin Delisi Laz İbo Yazdı  ”Kim bu Mahallenin Delisi?” diye soracak olursanız buraya tıklayınız!

Öncelikle yetkililere ve kaymakamımız sn. Fatih Akkaya beye teşekkürlerimizi sunalım…
Transfer dönemi, hazırlık dönemi ve tabi ki kulisler başladı bile..
Bi heyecan, bi tebessüm, bi tatlı telaş geldi güzel insanlarımızın hayatına..
Rabbime sonsuz şükürler olsun, bu illetten de kurtuluyoruz inşallah.
Somamızın en güzel zamanı bahar turnuvası olduğu zamandır. Özellikle benim için.. Aylardır iş- güç telaşı yüzünden görüşemediğimiz dostlarla bi araya gelmek. güzel mücadeleler izlemek muhabbetin, sohbetin samimi ve içten olan yegane yeridir bahar turnuvamız..

İyi ki geldin HOŞGELDİN…

Şimdilik transfer dönemi ve hazırlık aşamasında olduğumuz için takımlar hakkında pek bilgi sahibi değilim açıkçası. Hazırlık maçları esnasında daha güzel şeyler kaleme alırız inşallah..

Birinci olay iki yıl aradan sonra turnuvaya katılım heyecanı ve sayısı önceki senelere göre daha fazla olacak gibi sanki..

Evet ikinci olayda aralarında yeğenlerimin beraber oynadığım güzel kardeşlerimin olduğu harika bi oluşum var büyük ihtimal Ticaret Odası adına katılım gösterecekler.. Çağlar-Oğulcan-Yusuf ve ekibi.. Tamamen gençlerden kurulu 30- otuz iki yaş bandında olan birbirlerini senelerdir iyi tanıyan ve beraber oynayan bi ekip şimdiden dikkat edilmesi gereken güzel gençler bunlar bi kupa alırlar mutlaka daha şimdiden katılacak ekipler bu yazıları dikkate alsınlar güçlü bi takım kuruyorlar başarılar..

3. ve en büyük olay!

Yaşadığım sakatlıklardan dolayı ara verdiğim sahalara geri dönüyorumm yeni çalıştığım güzel insanlarla inşallah… Bana sallamak isteyen bütün SEVMEYENLERİMİ beklerimmm..

Saygılar sevgiler güzel insanlar.. Takibe devam edin transfer ve hazırlık aşamasında bilgilendirmelere devam edeceğim…Namı değer Mahallenin Delisi Laz İbo 

2022 Kaymakamlık Futbol Turnuva Başlıkları

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN