Mahallenin Delisi: Süpriz Olmadı

Mahallenin Delisi: Süpriz Olmadı

İmbat Şampiyona yakışır oyunu ve kralıyla, Huzur Evi ise; ikinci yarıdaki hamlesiyle galibiyeti rahat kazandı..

MAHALLENİN DELİSİ:

Yücel ve İlker’in yuvaya dönüşüyle birlikte, turnuvada ilk defa bu sezon yer alan Eser imbat’a çok çok iyi gelmiş . Şampiyonluğun favorilerinden biri olan imbat ilker Çakır’ın 3 golüyle galibiyeti rahat kazandı.




İkinci maçta ise 4 sezon birlikte oynadığım Ayhan ağbim maça damgasını vurdu.
ilk yarı Celil ve Serkan Torbalı’yla sayısız gol fırsatları değerlendiremeyen Huzur Evi, ikinci yarıda oyuna dahil olan tecrübeli iki oyuncusu Bahadır Özgen ve Tayfun Açıkgöz’ün yanında Ayhan ağbininde pozitif futboluyla farka gitti .

1.golde de 6.golde de aynı heyecanla sevinen özel seyircisiyle turnuvaya her zaman renk katan Huzur Evine ve eksiklerine rağmen iyi mücadele eden Meslek Gücü’ne başarılar diliyorum..
Mahallenin Delisi Laz İbo

Mahallenin Delisinin Yazıları:
Seyir Zevki Yüksek Maçlar
Bol Gollü Maçlar Seyrettik





Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN