Mahallenin Delisi: Müftülük, Eli (1)

Mahallenin Delisi: Müftülük, Eli (1)

Mahallenin Delisi Laz İbo’nun dün oynanan Müftülük-Eli (1) maçına dair yaptığı yorum..

(Noktası ve virgülüne dokunmadan)

NEFES KESEN MAÇLAR : birinci maçta… ilk maçını kazanan müftülükle ilk maçında güçlü rakibine karşı son dakika da yediği golle berabere kalan ELİ 1 karşı karşıya geldi.. oyun başlar başlamaz müftülük 1 0 öne geçdi… kenar yönetimin şimdi işimiz daha kolay sakin uyarısını iyi dinleyen ve anlayan müftülük takımı geride bekleyip pozisyon vermeden ramazan ve mehmet gibi hızlı oyuncularıyla gol aradı. eli set oyunu oynama derdinde bayri tarkanla gol arasada hızlı çıkışlarla tehlikeli olan müftülükdü…. ve bu anlardan birinde uzun atılan topta ramazan önce harika kontrolü müthiş dönüşü ve imkansıza vurduğu topta yasin abiyi çaresiz bıraktı… ramazan da neden haftanın 9unda yer bulduğunu bize tekrar kanıtlamış oldu..


ikinci yarı yapdığı değişikliklerle oyunu karşı sahaya yığmak isteyen eli başarılı oldu gibi görünse de aslında müftülüğün amacı da buydu. lakin ramazan ve mehmet hocanın yorgunluğuyla istedikleri tam olmadı. eli 1… maçı 2 1 e getirdijden sonra 60 ve 63. dakijalarda direğe de takılınca mağlubiyetden kurtulamadı.. müftülük 2 eli 1.. iki takım oyuncularını tebrik ediyorumm harika maçddı…

”Kim bu Mahallenin Delisi” diye soracak olursanız buraya tıklayınız!


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN