Mahallenin Delisi Laz İbo Yazdı

Mahallenin Delisi Laz İbo Yazdı

Yazdığı köşe yazılarında adını ”Mahallenin Delisi” diye lanse ettiğimiz namı değer Laz İbo, dün start alan 28.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında oynanan ilk gün karşılaşmalarını değerlendirdi.

Mahallenin Delisini bilenler bilir bilmeyenler için için ise köşe yazısına girmeden önce ”Kim bu Mahallenin Delisi?” sorusuna cevap olarak buraya tıklayınız!

İşte noktası ve virgülüne dokunmadığımız Mahallenin Delisi’nin ilk köşe yazısı…

TURNUVAMIZ BAŞLADI ÇOK ŞÜKÜR…

Özel çocuklarımızın haftalardır hazırlandığı harika bir görsel show la başladı herşey..

Türkiye haritasının içinde yöresel oyunlar oynatılan özel çocuklarımızı ayakta alkışladık hepimiz.. Tebrikler çocuklar hepinizi çok sevdik iyi ki varsınız… Akabinde yine özel çocuklarımızdan ve minik topçularımızdan oluşan karma takım protokolden oluşan takımı sahadan sildiler.. Kaymakamımız Fatih Akkaya’nın bireysel becerileriyle maça tutunmaya çalışan protokol yenilmekten kurtulamadı..

 

Bir alkışta maçı kazanan özel çocuklarımıza evet turnuvamız başladı çok şükür ilk maç B grubunda müftülük ve mevlana eğitim aradında oynandı.. maç çok hızlı başlayan mevlana golüde buldu.. akabinde kadrosunda revizyona giden müftülük uzakdan isabetli sert şutlarla ilk yarıyı 3 2 önde bitirdi. ikinci yarı mevlana ya kazanırız ya kaybederiz diye ne kadar yüklensede golü bulamadı tamda buanlarda kullanılan serbest vuruşu harika bi şekilde çatala atan müftülüğünRamazan Arslan şimdiden haftanın golüne aday olan bi gol attı ve daha sonra mevlana bir gol daha bulsada yeterli olmadı müftülük maçı 4 3 kazandı tebrikler…

ŞENGÜLLE DEMİR ŞENLENDİ..

Maça kontrollü başlayan demirexport ve eli2 takımları klasik orta saha mücadeleleriyle geçdi.. bu sene daha fazla sabırlı oynamayı öğrenen demir takımı metin şengülün organizatörlüğünde sabırlı ayağa rahat oyunla gözlerimizin pasını sildi.. ilk yarı ne kadar tutuk bi oyun oynuyolar gibi gözükselerde metin şengülün attığı iki golün yanı sıra asisti ve yapdığı kritik paslarla takımına galibiyeti 6 golle getirdi.. kaan her zamanki gibi iyiydi..

gaci ve enginin defansdaki güzel oyunları görülmeye değerdi.. raşit yanına yetenekli ve sakin oynayan metinide alınca onunda oyunu bi gömlek yukarı çıkdı..

şarlayanı sakatlığı etkiliyo olsa gerek gol atmış olsada eski performansını arattı.. yeni transfer ulaş aslında gücüyle etkiliydi fakat tercihlerinde biraz hatalar vardı. sonuçda burdaki ilk maçı ilerleyen maçlarda görmek lazım.. oyuna sonradan gşren özgür iyi fatih vasatı geçemedi.. 😀😀 seviliyosun fatih.. tebrikler iki takıma da..
turnuvamız başldı çok şükür herkese başarılar sakatlık geçirmeden bitirebildiğimiz bi turnuva olur inşallah.. hepinizin sevdiği hepinizi seven lazibo dan saygılar (Tüm yazılarını oku)

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN