Mahallenin Delisi Laz İbo Alev Aldı

Mahallenin Delisi Laz İbo Alev Aldı

Mahallemizin delisi Laz İbo, dün grupların belirlenmesinin ardından adeta alev aldı, ilk yorumunu gönderdi.

Değerli Soma’lı futbol severler, kurum takım yöneticileri, teknik sorumlu arkadaşlarım ve futbolcu kardeşlerim, Bu sezon 29’uncusu düzenlenecek olan Soma Kaymakamlık Bahar Futbol Turnuvasının başlamasına 8 gün kala, çok sevdiğimiz arkadaşlarla bu turnuva sayesinde tekrar bir araya gelebilecek olmanın heyecanı içerisindeyiz.

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA

Dün kuralarımız çekildi . 20 Takım yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen grup kura çekimi İlçe Spor Müdürü Dilek Mert önderliğinde gayet şeffaf güzel bir ortamda, herkese açıklık getirilerek çekildi. Kimi kurum takımları çekilen kuraya bıyık altından güldü, kimi kurum takımları ise ‘’hay ben böyle şansın içine’’ diye iç geçirdi.

Değerli mahallemin sakinleri, geçen sezona göre bu sene katılım az olduğundan dolayı 5’erli 4 grup yapıldı. 4 Takım çıkacak.. Yapmanız gereken; basit bir takımı gözüne kestirip onu yenip gruptan çıkmak.
Tüm arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum. Rabbim kazasız-belasız-kavgasız-dövüşsüz-sakatlık olmadan bir turnuva nasip etsin herkese.. Başarılar dostlar. Mahalleniniz Delisi Laz İbo..

HATIRLATMA!

Bilenler bilir bilmeyenler için ”Kim bu mahallenin Delisi” diyenlere..
Kim mi?..
Yazdığı köşe yazılarında adını ”Mahallenin Delisi” diye lanse ettiğimiz namı değer Laz İbo..
Laz İbo..
20 Senedir turnuvanın içinde sürekli aktif rol oynayan..
Oynadığı zaman saha içerisinde, oynamadığı zaman saha dışında sürekli gürültü kirliliği yapan..
Öyle ki; seyirciyken bile maçın hakeminden sarı kart gören!
Maç içerisinde bir köşeye çekilip sigara içen..
Topun peşinden koşarken, bir yandan da seyirciye laf yetiştiren..
Saha içerisindeki futbolcuya sallarken çıkardığı ”ses tonu” İstasyondan duyulan..
Her şeye rağmen; taraflı-tarafsız her kesimin sempatisini kazanan..
İşte kısaca Mahallenin Delisi Laz İbo.. Bu sezonda turnuva ile ilgili noktası ve virgülüne dokunmadan kendine has yorumlarıyla karşınızda olacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN