Mahallenin Delisi: Kralların Günü..

Mahallenin Delisi: Kralların Günü..

Turnuvanın 4.günü gollere ve golcülere doyduğumuz gün oldu.
ilk maçta Şükrü Zenger ve İsmail Şarlayan ikinci maçta ise Bora Bilgener attıkları bir birinden güzel gollerle adeta gözlerimizin pasını sildiler..

MAHALLENİN DELİSİ LAZ İBO

Evet ilk maçta Yuta Çalışkan Müftülük takımına fark attı.
20 dakikada oyunu çözen Şükrü Zenger ve İsmail Şarlayan farka gitti ”kupanın biri benim” dedi adeta başarılar diliyoruz .




İkinci maçta ise eski formunu arayan Eğitim Gücü’nün karşısında Nakliyeciler vardı.
Değinmeden geçemeyeceğim.
Transferler nokta transfer olmuş Engin Kahraman defansı Bora Bilgener’de forveti kontrol altına almış. Evet forvetten yana her zaman etkiliydi Nakliyeciler fakat Alper ve Bülent’in heyecanlı oyunu yüzünden çok ah-vah çekiyorlardı her sene..

Bora kontrolü eline almış kardeşleri de ona ayak uydurmuş bu üçlüye dikkat etmek lazım çok güzel bir uyum yakalamışlar..

İsrafil’in üstün gayreti ve çok koşması ikinci yarı oyuna giren Kemal Aksoy’unda çabası ve santradan attığı harika gol gelince farkta gelmiş oldu .

Eğitim Gücü takımında bir şeyler eksik gidiyor ama ney bilemedim belki artık yaşların ilerlemesi belkide o sahada ayağa top oynanmayışı bugün Eğitim Gücü takımına silik bir görüntü çizmek zorunda bıraktı..

Dediğim gibi 4’er gol atan Yuta Çalışkan’dan kral Şükrü ve İsmail Şarlayan, Nakliyecilerden de her zaman kralımız Bora Bilgener’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum..
Mahallenin Delisi Laz İbo

Mahallenin Delisinin diğer yazıları:
Seyir Zevki Yüksek Maçlar
Bol Gollü Maçlar Seyrettik




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN