Mahallenin Delisi Dün ve Bugünkü Maçlara Değindi

Mahallenin Delisi Dün ve Bugünkü Maçlara Değindi

Mahallenin Delisi Laz İBO, dün ve bugün oynanacak karşılaşmalara kısaca değindi.

FAVORİLER RAHAT GEÇDİ..

Dün ilk maçda sosyal güvenlik karşısında Millî Eğitim favori olduğu maça yedekleriyle çıkmasına rağmen Ahmet İnce nin ekibi sınavı geçdi 4 0 iki takıma da başarılar diliyorum..

GÜNÜN İKİNCİ MAÇI :

Nakliyeciler ilçe tarımı tarihi farkla geçdi..

Elinde fikstür olmayan arkadaşlarım için sölüyorum bugün bütün işlerinizi iptal edin ve erken yarı final veya final olabilecek grup maçını izlemeye gelin.. saat 4 buçukda herkes gelip yerini alsın ilk sınavında hak iş i 3 sıfırla geçen İMBAT ile hepsini tek tek tanıdığımız ama bir arada ilkkez görücüye çıkan sezona mutlak bi kupa parolasıyla çıkan TİCARET ODASI arasında saat 17:00 de TEİAŞ sahasında oynanacak maçı kaçırmayın diyorum..

Hemen akabinde ELİ 1 ve TES İŞ maçıda izlenmeye değer bi maç herkes orda olsun diyorum kaçıran çok şey kaçırabilir.. benden uyarması.. hepinizi seven ve hepinizin sevdiği LAZ İBO dan sevgilerle 😀

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN