Mahallenin Delisi: Dün İki Güzel Maç İzledik!

Mahallenin Delisi: Dün İki Güzel Maç İzledik!

Mahallemizin delisi Laz İbo, dün Milli Eğitim-Genç Öğretmenler ve Ticaret Odası-Yuta Çalışkan takımları arasında oynanan maçlara değindi.

İşte Laz İbo‘nun her zamanki gibi noktası ve virgülüne dokunmadığımız kendisi has yorumu…

Milli Eğitim bu sene ilk kez katılan çoğu yeni oyunculardan oluşan genç meslektaşlarını 4-2 mağlup etti.

Ara sıra saman alevi gibi atak yapmış olsada Genç Öğretmenler yenilgiden kaçamadı.. Milli Eğitim favori olduğu maçı zaman zaman kötü de oynasa kazanmayı bildi.

Milli Eğitim adına Bülent hoca, Salih Marangoz vasat üstünde oyun sergileselerde diğer arkadaşları vasatı geçemedi.. Geçmelerine de gerek kalmadı. Yani bu maç bir ölçü değil elbette ama.? Ahmet hocam; Fevzi kaleye çok mu uzak kaldı acaba? Yani geçen sene forvet arkasında çok daha iyiydi gibi geldi bana. Yine de karar senin saygı duyuyor ve tebrik ediyorum….

Günün ikinci maçında ise

D grubunun liderlik maçında Ticaret Odası Yuta karşılaşdı..
Dinamizmin mi yoksa tecrübenin mi kazanacağı maçda kazanan taraf o soğuğa rağmen gitmeyen seyirci oldu.. Maçın son dakikaları özellikle izlenmeye değerdi.. Hüseyin Şşahsu ve kral Şükrüyle Yuta ismail Rafet Yusufla Ticaret sayısız fırsatı değerlendiremedi ama bize çok ama çok güzel maç izlettiler..

Çok kilit adaların geçen seneden eksikliğini hisseden Ticaret Odası maça tutuk başladı ve buna şansızlıkda eklenince bir puana razı geldi. Yusufun penaltı kaçırması İsmailin Rafetin direkden dönen topları derken Ticaret Odası bir türlü ikinci golü bulamadı. Yutayı maçda tuttu bizide o soğukda kenarda tuttu donduk resmen…😀

Kral Şükrü ilerleyen yaşına, geçmiş de yaşadığı sakatlıklarından dolayı çok efektif olamasa da ilk bulduğu net pozisyonu gole çevşrmesini bildi ve görevini yerine getirdi..



Şahsu gençlere biz daha ölmedik dedi.. Hüseyinde çok ama çok temiz oyunuyla o iki ustaya destek oldu..
Yuta adına Barışın sakatlanıp erken çıkması kötü oldu ama Gökhan ve Mehmet arka tarafı elinden geldiği kadar iyi toparladı sonradan oyuna giren Mehmet güzel rakipte ki abisi Serhat ile görülmeye değer ikili mücadeleler sergilediler ikisinide tebrik ediyoruz..

Ticaret Odasının yeni transferleri geçen senenin krallarından Furkan ve kusursuz Mesut daha ilk maçdan sınıfı geçdiler göz dokduran oyunları ilersi adına güzel sinyaller vermiş oldu..İki takımı da tebrik ediyor ve alkışlıyorum..Mahallenizin delisi Laz İbo

Tüm turnuva haberlerini görmek için  buraya tıklayınız!

somadaspor

𝐒𝐎𝐌𝐀’𝐃𝐀 𝐂̧𝐈̇𝐆̆ 𝐊𝐎̈𝐅𝐓𝐄𝐍𝐈̇𝐍 𝐀𝐃𝐑𝐄𝐒𝐈̇𝐁𝐀𝐓𝐓𝐀𝐋𝐙𝐀𝐃𝐄 𝐂̧𝐈̇𝐆̆ 𝐊𝐎̈𝐅𝐓𝐄 𝐌𝐄𝐓𝐈̇𝐍 𝐔𝐒𝐓𝐀 Soma’da ürün ve servis hizmetinde müşterilerimizin talep ve beklentilerini karşılayarak, hijyen ve kalitenin üst düzey olduğu Çiğ Köfte Salonumuz ‘’𝐊𝐚𝐥𝐢𝐭𝐞𝐧𝐢𝐧 𝐚𝐝ı, 𝐋𝐞𝐳𝐳𝐞𝐭𝐢𝐧 𝐅𝐚𝐫𝐤ı’’ ile hizmetinizdedir. Her Çarşamba ve her Ayın 15’i &50 Bedava! 𝐒𝐈̇𝐏𝐀𝐑𝐈̇𝐒̧ 𝐇𝐀𝐓𝐓𝐈: 0543 421 5020 0236 612 8584 INSTAGRAM ve FACEBOOK:battalzadesoma ADRES:Atatürk Cd. No: 43/A SOMA

SÜTÇÜOĞLU MOBİLYAEV EŞYASI VE SPOT MAĞAZASI Spot ve 2. El tüm Eşyalarınız Nakit Değerinde Alınır, Satılır. Oturma Grubu, Beyaz Eşya, Yatak Odası Takımı, Yemek Masası, Büro Masa ve Sandalye, vs. Tüm Ürünleriniz Değerinde Alınır, Satılır. Ayrıca Nakliye Yapılır TEL: Mehmet Gökçen 0542 278 5819- Abdurrahman Gökçen 0541 361 7818 ADRES: KURTULUŞ MaH. ATATÜRK CD NO:86 / A SOMA-manisa

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN