Mahallenin Delisi: Bol Göllü Maçlar Seyrettik

Mahallenin Delisi: Bol Göllü Maçlar Seyrettik

Fikstüre baktığımızda belki de çoğu kesimin ”bugün güzel maç yok” dediği maçlardı belki ama özellikle Büyükşehir Belediye ve Nitromak arasında oynanan maç daha şimdiden ”olmak yada olmamak” maçı gibiydi.

KÖŞE:MAHALLENİN DELİSİ

Final niteliğinde ki maçta Nitromak, sayısız fırsatları değerlendiremeyince iş 45 yaşındaki Kamil Aksoy’a düştü. Savunmada bir çok kritik hamle yaptıktan sonra son beş dakikaya girildiğinde forvete gidip gol vuruşunu yapan Kamil Aksoy, takımına galibiyeti getirerek gruptan çıkmak için büyük bir hamle yapmış oldu …
Bu güzel giden maçta son saniyede Büyükşehir Belediyesinin kalecisi İrfan Yeşilyurt ile Nitromak forvet oyuncusu Adem Topal arasında geçen gerginlik güzel maçta görmek istemediğimiz görüntülerdi. Neyse ki maçtan sonra iki taraf oyuncusu sorununu giderdi ..




Gelelim geçen senenin çeyrek finalisti Maden-İş ve turnuvada ilk kez boy gösteren Hak-İş mücadelesine..
Maça bir tecrübe abidesi Oktay Aydın’ın kafa golüyle bir sıfır önde başlayan Hak-İş tecrübesizliğinin kurbanı oldu ve maçtan 6-2 mağlup ayrıldı.
Maden-İş geçen senekinden biraz daha zayıf bir görüntü verse de geçen sene Cengiz hocanın fazla değerlendirmediği Onur Engin harika futboluyla takımına galibiyeti getirdi .

Hak-İş ise oyuna sonradan katılan Barış Kurşun’un pozitif enerjisi skor için yeterli olmadı. Yinede oyuna sonradan dahil olup hareketlilik kazandıran Barış, Fatih’in attığın golün hazırlayıcısı olurken, bir de penaltı atışından faydalanamadı. Her şeye rağmen takımına sağladığı pozitif enerji ile gelecek için ümit verdi.

Nitekim bizlere bol gollü karşılaşma seyrettiren takımlarımızı kutluyor, sonraki maçlarında başarılar diliyorum.. Mahallenin Delisi Laz İbo

Mahallenin Delisinin diğer yazısı:Seyir Zevki Yüksek Maçlar








Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN