Maden-İş ve Müftülük, Futbola ve Gole Doyurdu..

Futbol turnuvasında bugün tek karşılaşma Maden-İş ve Müftülük arasında  oynandı.

Saat 17:30’da oynanması gereken İmbat Madencilik-Maski maçı ise, Maski takımının mazeret beyan etmesinden dolayı oynanmadı ve İmbat Madencilik 3-0 hükmen galip sayıldı.

SOMADASPOR

Günün tek maçı A-grubunda adeta nefesleri kesti. Maden-İş 3-0 geriye düştüğü maçtan 5-4 galip ayrıldı.

MADEN-İŞ 5-4 MÜFTÜLÜK

Teiaş Eğitim Tesislerinde oynanan maça Müftülük takımı çok hızlı başladı. Siyah-beyazlılar, Mehmet Ülker (2) ve Ramazan Güleğen’in golleriyle 3-0 öne geçti.

Yediği şok gollerle bir anda 3-0 geriye düşen Maden-İş, Sebahattin Günebakan’ın golüyle devreyi 3-1 geride tamamladı.
Onur Engin’in golüyle farkı bire indiren mavi-beyazlı ekip, Soner Kırtay’ın penaltı golüyle durumu 3-3’e getirdi.
Müftülük Tuncer Çelik’in golüyle bir kez daha öne geçti:4-3
Maçı bırakmayan Maden-İş, Volkan Akça ile beraberliği, Metin Açıkgöz’ün muhteşem frikik golüyle de galibiyeti yakaladı:5-4
Kalan dakikalarda Müftülüğün önce beraberlik sonrada galibiyet çabalarına Maden-İş kalecisi Adem Öksüz yaptığı müthiş kurtarışlarla izin vermedi ve Maden-İş 3-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 5-4 galip ayrıldı.




Bu sonucun ardından puanını altıya yükselten Maden-İş, eleme maçı oynamayı garantiledi. Mavi-beyazlılar, 26.03.2019 Salı günü saat 16:00’da Soma Belediyesi ile gruptaki son maçını oynayacak..

Maden-İş mağlubiyeti ile bir üst tur şansını kaybeden Müftülük, 25.03.2019 Pazartesi günü saat 16:30’da Hak-İş ile grup sonuncusu olmamak için mücadele edecek.

HER İKİ TAKIMI DA KUTLUYORUZ..

Spor severler Teiaş Eğitim Tesislerine iki maç var diye geldi. İmbat Madencilik-Maski maçı oynanmayınca  tek maçla yetinmek zorunda kaldılar. Maden-İş ve Müftülük öyle bir 70 dakika oynadılar ki, izleyenlere hem bol gol, hemde seyir zevki yüksek futbol sergilediler.Kutluyoruz..

STAD:Teiaş
HAKEM:Sergen Öngider
MADEN-İŞ:Adem-Cengiz-Volkan-Metin-Sebahattin-Onur-Mustafa-Hayrettin
YEDEKLER:Mehmet, Erhan, Veysel, Taha, Ahmet
ANTRENÖR:Korkmaz Sayın

MÜFTÜLÜK:İbrahim-Tuncer-Fatih-Mehmet-Ramazan-Ömer-Murat-Hasan-Hakan
YEDEKLER:Mustafa, Ahmet, R.Akbaba, M.Öztürk
ANTRENÖR:
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER: Sebahattin Günebakan, Onur Engin, Soner Kırtay, Volkan Akça, Metin Açıkgöz (Maden-İş ), Mehmet Ülker (2), Ramazan Güleğen, Tuncer Çelik (Müftülük)



Güncel puan tablosunu görmek için buraya, kalan maçları görmek için şuraya tıklayınız!

Karşılaşmaya ait görsellere somadaspor facebook sayfamızdan bakabilirsiniz..

YARINKİ MAÇLARIN PROGRAMI
23.03.2019 Cumartesi 16:00 Nakliyeciler Koop. Meslek Gücü Teiaş
23.03.2019 Cumartesi 17:30 Demirexport Yuta Çalışkan Loj. Teiaş
Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN