Maden-İş ve Devlet Hastanesi Turladı

Maden-İş ve Devlet Hastanesi Turladı

Denk güçlerin sahne aldığı çeyrek finalin ikinci gününde güçlü rakibini yenen Maden-İş adını yarı finale yazdırmayı başaran 3. takım oldu. Günün ikinci maçında da Devlet Hastanesi turnuvanın sürpriz takımı Mevlana’yı geçerek son yarı finalist olma başarısını gösterdi.

ÇETİN İLGÖR

Maden-İş – Nakliyeciler:

Sıcak havada oynanan maçta, mücadele çok üst seviyedeydi.
Denk sayılabilecek iki takımın mücadelesinde sonucu basit hataların ve yetenekli ayakların belirleyeceği aşikardı.
Maça iyi başlayan taraf Nakliyeciler takımı oldu.
Uğur Aksoy’un güzel golüyle de öne de geçtiler.
Golden sonra atak futboluna devam eden Nakliyeciler ikinci golü bulacak pozisyonlarda üretti. Ancak Cengiz Türk’ün talebeleri bu sene önceki yıllardan farklı şekilde disiplin ve mücadele oyununa her skorda sahip çıkmayı bilen, ayağı yere basan sağlam bir takım olduğunu bir kez daha ispatladı futbolseverlere.

İlk yarı iki takımın sıcağa rağmen ciddi performans gösterdiği mücadelenin ve konsantrasyonun bir an olsun azalmadığı bir oyun sergilendi.

İkinci yarı sabırlı oyunun meyveleri alan Maden-İş beraberlik golünü Sebahattin’in golüyle buldu. Bu gole çok kısa sürede reaksiyon gösteren Nakliyeciler tekrar öne geçse de Maden-İş’in maçı bırakmaya niyeti yoktu. Orta sahada yaptığı presle pozisyonlar bularak tekrar beraberliği sağlamayı bildiler. Maçın son bölümünde Metin Açıkgözün, soyadı gibi yaptığı orta şut karışımı vuruş, maçın sonucunu belirledi.

Bu sonuç Nakliyeciler takımı adına hayal kırıklığı yarattı.
Yetenekli ayaklara sahip çok tecrübeli bir takım olan Nakliyecilerin final oynama heyecanları sıcak havada buharlaşıp gitti. Rakibine göre daha genç ve mücadele gücü yüksek Maden-İş ise hava koşullarını lehine çevirerek maçı kazanan taraf oldu. Başta Cengiz Hoca olmak üzere tüm takımı tebrik ediyorum.



Devlet Hastanesi- Mevlana Özel Eğitim Okulu

Günün ikinci maçı bu senenin iki sürpriz takımı olan Mevlana Özel Eğitim Okulu ve Devlet Hastanesi arasında oynandı. Maç genelinde rakibine oranla daha istekli ve ne yaptığını bilen taraf Devlet Hastanesi takımı oldu.

Oyun disiplinden kopmadan ve yeteneklerinin paralelinde oyun kurgusuna sahip Hastane, maçı kazanmayı da hak etti bence. Özellikle ikinci yarıda hakemin yaptığı basit hatalar sonucu etkileyecek nitelikte olmasa da mide bulandırdı. D. Hastanesinin haklı galibiyetini gölgelemekten ileriye gitmedi.

Mevlana takımı skor yükünü 2 oyuncuya bırakınca eninde sonunda sıkıntıya girecekleri malumdu. Kötü oyununa hakemin basit hataları da eklenince Mevlana Takımı oyun disiplininden koparak sinir harbine başladı. Kırmızı kartların çıkmasıyla da bitime bir dakika kala maç yarıda kaldı.

Devlet Hastanesi sınırlı kadrosuyla yarı finale kalarak çok ciddi bir başarı göstermiştir. Tüm takımı kalben tebrik ediyorum. Ayrıca bu turnuvanın gediklisi nerdeyse her maçı izleyen Kazım Hocanın tecrübesi D. Hastanesinin bu başarısında önemli bir faktör olmuştur. Kesinlikle alkışı hak kediyor, sana da tebrikler Kazım Hoca.

Tüm Turnuva yazıları için buraya tıklayınız!

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN