Maden-İş Sessiz ve Derinden..

Maden-İş Sessiz ve Derinden..

Demir Export-Soma Kömürleri-Soma Belediyesi-ELİ (2)- ELİ (3) ve Yuta Çalışkan’ın yer aldığı ”ölüm grubu” diye adlandırılan C-grubunda mücadele eden Maden-İş, grup maçları sonunda bir üst tura çıkmayı başarmıştı.

SOMADASPOR

Gruptaki son maçında; ELİ (2)’yi Onur Engin (2) ve Hayrettin Kaymak (2) golleriyle 4-3 mağlup eden Maden-İş, 9 puanla grubu dördüncü sırada tamamladı ve eleme maçında B-grubu birincisi Soma Termik ile eşleşti.

Eleme maçında Bayram Kurşun, Oğuz Akyüz, Fatih Tetik kk ve Laz İbonun gollerine, Gürkan Evdeğiş ve Hayrettin Kaymak ile cevap verdiyse de skor onlar için yeterli olmamış ve turnuvaya veda etmişlerdi.

İşte o Maden-İş, Korkmaz Sayın önderliğinde bu sezona transfer yapmadan elindeki mevcut kadro ile sessiz ve derinden hazırlanıyor. Geçen sezon sakatlığından dolayı futbol oynayamayıp takım antrenörlüğünü üstlenen Cengiz Türk, bu sezon takımla beraber ter dökecek..
Tüm Turnuva Haberleri İçin Buraya Tıklayınız!..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN