Maddi Değer Olarak Farklı, Futbol Olarak Denk Maçtı

Maddi Değer Olarak Farklı, Futbol Olarak Denk Maçtı

Atatürk Stadı’nda iki denk takım görüntüsü, daha çok orta saha mücadelesi vardı sahada ama gollerin kolay olduğu, anlık konsantre eksikliğinden yenilen goller de diyebiliriz.

DOĞAN GÜLŞEN SOMADASPORA YAZDI

Temposu yüksek kalite bakımından hataların kovalandığı iki takımında hücum düşündüğü keyifli bir maçtı. Özellikle ilk yarı gollerinde olduğu ikinci yarı hataların görülüp düzeltildiği, giderildiği bir maçtı…

Somaspor bugün yukarıya yakın puan durumunu kovaladığı ve ilk beşin içine girecek oyun oynuyor Çorum zaten beşin içinde ama deplasmanda da skor kovalayan eksikleri olsa da tehlikeli olan bir takım görüntüsü verdi.

Takımların özellikle ilk 10 dakika birbirlerine yakın seviyede olduklarını birbirleriyle oynadıkça görüyoruz ligin ilerleyen haftaları oyun ve sistem bakımından daha bir hazır hale gelen takımlar yukarılara doğru tırmanışa geçiyor Soma da artık bu takımlardan biri eksiklerini her geçen hafta azaltarak oyun bakımından üstüne koyarak gidişi puan tablosunda ki yeri yukarıya doğru seyir alıyor ..



Onur’un oynamaya başlamasıyla birlikte, Mustafa’yı sağ bek kullanmamız, Uğur’la daha bir uyumlu gördük oyunun bütününde özellikle ilk yarı ki skorun oluşmasından ikinci yarı dengeler gözetilerek daha çok hata yapmayarak skor özelinde bir oyun vardı. Her şeyiyle beraberlikte güzel bir sonuç. Sonuçta senden yukarıda takımla oynuyorsun sadece duran toptan gol yediğimiz pozisyon almada sıkıntılı bir durumun görüntüsü oluştu daha böyle kornerden gelen topların ilk müdahalesi bizde olmalıydı aynı şekilde rakipte yedikleri golde hatalıydılar bunun neticesi zor maçta kolay gollerin olması sahada ki kıran kırana mücadeleye yakışmadı işte futbol böyle bir şey….

Çorum deplasmanda olsa hücum düşünen gol kovalayan takım olarak zor bir rakipti o yönden zorlandığımız dakikalar oldu. İki takımda her şeyini ortaya koydu galip gelmek için..

SUAT GÜNDOĞAN

Haftaya bir sıra önümüzde olan Bodrum la deplasmanda oynayacağız. Çorum gibi zor bir rakip ama iyi rakiplerle oynarken takımımız daha iyi konsantre oluyor. Bunu oynadığı maçlarda görüyoruz. Onun için böyle maçların ne olacağını kestirmek güç. Soma artık ritmini bulmuş durumda. İdeal 11 le sahaya çıkarak iyi mücadele örneği gösterip skor ne olursa olsun mücadelesi ile takdir edilesi bir takım girenler çıkanlar la birlikte takım uyumu her geçen gün artarak devam ediyor. Her şeyiyle mücadele etmesi taraftar tarafından da keyifle takip edilen takım oluyor, böyle devam ettiğimiz sürece ilk beş içinde olacağımız uzak değil..




Bugün maç seyir zevki olarak denk kuvvetlerin mücadelesinde geçen, sanki maçın hakkı beraberlikti ama Somaspor un yukarılara doğru emin adımlarla ilerlediğini oyun bakımından gösteren maçlardan biriydi….Sevgilerle Doğan Gülşen (Tüm yazılarına göz at)

Bağlantılı Haberler;

İç Sahada Yenilmemezlik Devam Ediyor
Somaspor Çorumspor Maç Fotoları (Part 1)
Somaspor Çorumspor Maç Fotoları (Part 2)
Mustafa Aydın, Çorum FK Maçını Değerlendirdi
Maddi Değer Olarak Farklı, Futbol Olarak Denk Maçtı
Somaspor 1-1 Çorum FK
Somaspor Çorumspor FK Maç Önü
Somaspor Çorumspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Çocuk, Ergen ve Yetişkin Terapisi

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN