Maçın Sonunu Getiremedik

Maçın Sonunu Getiremedik

Lige girişle birlikte takım içinde gidenler gelenlerle birlikte çok değişimin oluşu ve futbolcu bazında kalite anlamında beklenti ilerleyen haftalarda netleşip görülecektir.

Lig çok uzun. Onun için haftalar ilerledikçe takımın ne durumda olduğu yavaş yavaş ortaya çıktığı gibi, hazır olma durumu, beklentiler futbolcuların üzerine koyarak yola devam etmektir. Lige başlangıç olarak iyi skor çıkmadığı durumda baskı oluşabilir onun için dün öne geçilen maçı bitiremeyişimiz neyle açıklanabilir? Belirli mevkilerimiz istenilen seviyeye gelemediği gibi kalite bakımından da beklentilerin altında demektir..

DOĞAN GÜLŞEN SOMADASPORA YAZDI

Sivas Belediyespor’un bizim gibi puansız oluşu, bizim evimizde oluşumuz galibiyet için istekli oluşumuz ama bunun oyun bazında tempo olarak içeride ki maçları daha iyi oynamamız ama dediğimiz hazır oluş bakımından istenilen seviye olmayışı öne geçtikten sonra maçı bitiremeyişimiz gösterdi ki o kadar değişiklik yapılıp takım olarak son dakika da o orta saha olarak kapatamayışımız rakibin o pas trafiğini kesemeyişimiz defans arkasına sarkması golü yememiz bunun o son dakikalarda önde yakalanmamız hiç olmadı. .

Özellikle Can golü bulunca arkadan değişikliği önde baskıda iyi oluşu yerine giren Yusuf Türk acaba tam hazır mıydı özellikle gol sonrası bulduklarımızı atamamak iki tane karşı karşıya olmadı, fişi çekeceğimiz yerde dönüp gol yemek anlaşılması oyun bakımından orta saha dönüşleri özellikle orta saha Oğuzhan dışında basan yok o kadar rahat pas o saatte olmamalıydı düşüş olabilir ama topun arkasına takım olarak geçmeliydik. .

Maçın Sonunu Getiremedik

Bu hafta puan almış olduk berabere kalarak buda önemliydi. Belki galibiyeti kaçırdık Sivas öyle gol atacak durumda değildi çok oyuncu değişikliği yaptık önde olduğumuz durumda belki oyun olarak etkilemiş olabilir oyun tutmada etkisi değişiklilerle önde olduğun iyi durumu bozmuş olabilir gereksiz gibi bakabiliriz bazı değişikliklere bütünsel takım herkesin hazır olmayışı takımın etkilenmesi bununla da açıklanabilir olsa da gol yemeğe sebep olmuş olabilir..

Sivas Bld  Maçının Sonunu Getiremedik

Neticede teknik kadro olarak bakacak olursak öne geçtiğimiz içerideki maçı bitiremediğimiz durumun izahı yapılacaktır. Kondisyon fizik olarak durumun analizi yapılacaktır bu durumumuz içerideki son dakika golü yememiz taktikten çok fiziki durumun ve genel oyun bazında iyi giderken değişikliklerin çok olması durumu diye bakabiliriz. Sevgilerle Doğan Gülşen (tüm yazılarına göz at)

 

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN