Maça Seyirci Alınacak mı?

Maça Seyirci Alınacak mı?

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), koronavirüs salgınına tedbir amacıyla seyircisiz oynatılan maçlarla ilgili maksimum yüzde 30 seyirci alınabilir açıklamasının ardından kulüpler TFF’den gelecek kararı beklemeye başladı.

www.somadaspor.com

UEFA’nın maksimum yüzde 30 olmak üzere tribünlere ne kadar seyirci alınacağı konusunun ise yerel yönetimlerin inisiyatifine bıraktı..

Kulüpler, UEFA’nın seyircili oynanabilir açıklamasının ardından gözlerini Türkiye Futbol Federasyonu’na çevirdi.

Soma Atatürk Stadı 4000 kişilik

Hafta içi açıklanan bu kararın ardından Soma’lı sporseverler ”Nasıl gireriz ? Kaç kişi alınacak ?” gibi sorular sormaya başladı. Atatürk Stadı’nın seyirci kapasitesi 4000 kişi. Yani sahaya alınacak taraftar sayısı da %10 (400 kişi) ile sınırlı kalacak. Bu hafta maçlara seyirci alınacak mı? sorusun da top TFF’de..

Konuyla ilgili gelişme olduğunda Somaspor yönetimi spor kamuoyunu bilgilendirecek..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN