Maç Sonu Sevinen Basatemür, Üzülen Güraçar Oldu

Maç Sonu Sevinen Basatemür, Üzülen Güraçar Oldu

Soma Atatürk Stadı, dün 2.Lig Kırmızı Grup ilk hafta maçında Somaspor ile Niğde Anadolu FK maçına ev sahipliği yaptı.

Maç sonu sevinen Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, üzülen Niğde Anadolu FK Teknik Direktörü Erman Güraçar oldu. (Karşılaşmaya ait 100 adet fotoya buradan bakabilirsiniz)

HÜSEYİN EROĞLU

Altınorduspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu‘nunda yakından takip ettiği karşılaşmayı, Burhanettin Basatemür‘lu Somaspor, Erman Güraçar’ın çalıştırdığı Niğde Anadolu FK’yı 48.dakikada Özcan Aydın’ın attığı golle 1-0 mağlup etti ve geçen sezonda dahil iç sahada oynadığı 17 maçta 15.galibiyetini elde etti.

Yukarıdaki haberin başlığındaki görselde iki teknik adamın maç öncesi verdiği gülerek poz, maç sonu Burhanettin Basatemür aynı şekilde devam ederken Erman Güraçar moral bozukluğu ile sahadan ayrıldı.

Burhanettin Basatemür Tribünleri SelamladıBasatemür, ”Ligin İlk Maçları Hep Zordur”

Somaspor’un başarılı teknik adamı Burhanettin Basatemür, maç sonu açıklama yaptı. Her zaman ligin ilk maçlarının zor geçtiğine değinen başarılı teknik adam, ”Ancak biz 1.dakikadan itibaren gol pozisyonları bulduk. Gerek final paslarımız gerekse de vuruşlarımız istediğimiz gibi olmayınca maalesef gol bulamadık. İkinci yarıya da baskılı başladık ve golü bulduk. Sonrasında 10 kişi kalmamız maçın yeniden sıkıntılı geçmesine sebep oldu. Ancak eksik kalmamız rağmen gol pozisyonları bulduk. Uzatma ile beraber 40 dakika eksik olmamıza rağmen oyunu tutmamız önemliydi bizim için. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Çok iyi bir duruş gösterdiler ve iyi mücadele ettiler. Hakkettiğimiz bir galibiyetti. Bu yüzden mutluyuz. Ayrıca taraftarlarımızın önünde futbol oynamayı da özlemişiz. Gelip destek olan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.”

”Merkez Defans Oyuncularının Sakatlığı ve Cezalı Oluşu Bizi Sıkıntıya Soktu”

Defansta yaşanan sıkıntılara da değinen Basatemür, ”Onur Ulaş’ın dönmesinin gecikmesinden sonra İbrahim Ak’ında kırmızı kart görmesi bizi o bölgede sıkıntıya soktu. Altyapımızdan yetişen Mustafa Şengül her zaman hazır olduğunu bu maçta da gösterdi. 1 günlük iznin ardından Salı günü antrenmanlara başlayacağız.”ifadelerine yer verdi.

Bağlantılı Haberler

Somaspor 1-0 Niğde Anadolu FK Maç Fotoğrafları
Sevinen Basatemür, Üzülen Güraçar Oldu
Somaspor 1-0 Niğde Anadolu FK
Erman Güraçar Eski Takımına Karşı
Basatemür Niğde Maçı Öncesi Konuştu
Niğde Anadolu FK Maç Önü
Başkandan Niğde Maçı Öncesi Mesaj
Niğde Anadolu FK Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Niğde Anadolu FK Maçının Hazırlıkları Başladı

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN