Maç Kazanmak İçin Her Yol Mubah Değil!

Maç Kazanmak İçin Her Yol Mubah Değil!

3.Lig 3.Grubun 12. hafta mücadelesinde lider Somaspor, en yakın takipçisi İçel İdman Yurdu Spor deplasmanında 1-0’lık mağlubiyetle ayrılarak hem liderliği hem de namağlup ünvanını kaybetti.

Somaspor teknik direktörü Burhanettin Basatemür, kaybedilen 1-0’lık İçel İdman Yurduspor maçı sonrası bloğumuza açıklamalarda bulundu.

Başarılı teknik adam, rakip takım oyuncuların özellikle galibiyet golü sonrası saha içerisinde oyunu yavaşlatma adına yaptıkları hareketlere adeta ateş püskürdü.

İşte Burhanettin Basatemür’un maç sonu açıklamaları;

‘’Rakipten daha iyi oynadığımız direkten dönen bir topumuzun olduğu ancak pozisyona daha fazla girmede ve bunları değerlendirmede sıkıntı yaşadığımız bir maçı, karambolde yediğimiz bir golle kaybettik. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra maalesef futbol oynanmadı. Sürekli kendini yere bırakan ve her türlü futbol dışı işlere başvuran İçel İdmanyurdu takımı için söyleyecek bir şey bulamıyorum. Bugüne kadar yaşadığım en iğrenç hareketlerdi maçta yapılan. Cizrespor da yapmıştı buna benzer hareketleri ancak bu boyutta değildi. Maç kazanmak için sahte hareket ve davranışlarda bulunmak bir hak değil, Ahlak sorunudur. Başta antrenörler olmaz üzere bu tip davranışta bulunan sporcuların özeleştiri yaparak bir kez daha düşünmelerini tavsiye ediyorum.’’dedi



Kesinlikle mağlubiyeti bu sebeplere bağlamıyorum diyen Basatemür, ‘’Biz sahada yaptığımız olumlu ve olumsuz hareketlerimizi değerlendirip kendimize düşen dersleri çıkaracak ve yolumuza devam edeceğiz.’’ ifade ederek sözlerini tamamladı.

Bağlantılı Haberler;

Sadece Namağlup Ünvanımızı Kaybettik!
İçel İdman Yurduspor 1-0 Somaspor
Zor ve Güzel Karşılaşma Olacak
İçel İdmanyurdu Maçına Tanıdık İki İsim



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN