Lütfen Mesaj ve Mail Atmayın!

Lütfen Mesaj ve Mail Atmayın!

Özellikle sezon başı ve ortası gerek mail gerekse sosyal medya adreslerimizden mesaj atan menajerler, futbolcular ve otelciler sözümüz sizlere;

Futbolcuların özelinde: ‘’Ben şöyle futbolcuyum, boştayım sizin kulüpte oynamak istiyorum.’’
Menajerler özelinde: ‘’Elimde şöyle oyuncu var böyle oyuncu var’’
Otelciler özelinde ise: ”Gelin bizde kamp yapın size de özel iki oda ayırırız’’ gibi mesajlar gelmekte.

Biz kimiz?

Biz Somaspor kulübünde ne bir yönetici nede hocayız. Biz sadece Somaspor’un haber ve görsel anlamda çala kalem tutan yüzüyüz.
Yani diyeceğimiz odur ki; bu tür konularla bizlere mail ve mesaj atan kardeşlerim, sayfanın en altında ”Cevdet Yıldırım” etiketli kısa bilgiyi okuyunuz!  lütfen sizlerin muhatabı biz değiliz! Attığınız mesajlar cevaplanmayacaktır. Bilgilerinize…

Cevdet Yıldırım

CEVDET YILDIRIMHobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN