Lisans Ücretlerini Futbolcular Yatırıyor!

2016 yılında federe olarak liglere katılan Gördesspor’u diğer kulüplerden ayıran önemli bir özellik var.
Yeşil-Sarılı kulüp birçok kulübün aksine futbolcularına transfer ücreti ödemiyor.
Bununla da kalmıyor, futbolcular TFF’ya yatırılması gereken lisans ücretlerini de kendilerini ödüyorlar.

HABER:AHMET ÜLKER/GÖRDES

Son olarak Gördes Belediyespor’dan transfer edilen Mehmet Korkmaz da kendi transfer ücretini ödemekle kalmadı, kulübe bir çamaşır makinesi hediye etti. Aynı ilçenin diğer ekibi Gördes Belediyespor’da şampiyonluk yaşadıktan sonra Gördesspor’u kuran, bu ekibin hem başkanlığını hem de teknik direktörlüğünü yapan Aziz Altıntaş “Transferlerini kendileri gerçekleştiren gençlerimiz ile ne kadar gurur duysak azdır. Kulübün ihtiyacı olduğunu bilen Mehmet Korkmaz bir adet çamaşır makinesi ile kendisini Gördesspor’a transfer etti. İlçemizde esnaflık yapan sporcumuzu bu davranışından dolayı da tebrik ederiz. Keza aynı şekilde yeni transfer Ömür Şen de kendi transfer ücretini ödedi” dedi.2016 yılında kurulan ilçemizin takımı Gördes Spor iki yılda elde ettiği başarılı profilini geçtiğimiz sezon evinde final maçında Gölmarmara spor ile taçlandırdı finalde daha tecrübeli Gölmarmara Spor ile 90 dk sonun da berabere kalarak bir üst tura çıkmamasına rağmen gençlerin azmi hırsı İnancı ile kendi imkanları dahilinde kurdukları kulüplerinin başarısı her geçen yıl artarak devam etmesi en önemlisi gençlerin futbol oynamak için kendi Transfer bedellerini kendi imkanları ile ödeyerek takımda yer ala bilmek için ve takımlarının başarısı için üstün gayretleri gözle görülür elle tutulur bir şekilde görülmeye ve ilçe esnafının ve sporu seven herkesimin taktirini kazamaya devam ediyor 3 renk tek aşk parolası ile de ilçe esnafının Forma ve Eşofman takımı konusunda destekleri de gençlerin oldukça mutlu ediyor.



Gördes Spor yönetim olarak önümüzdeki sezonu şampiyonluk parolası ile de kadrosunu da şimdiden oluşturmak için çalışmalarını devam ediyor son olarak henüz ikinci amatör sezonun başlamasına 5 ay gibi bir süre olmasına rağmen TFF katılım bedelini yatırıp çalışmalarına devam ediyorlar bu bağlamada Transfer döneminin bitmesine bir gün kala Süper amatör kümede mücadele eden Gördes Belediye Sporun iki oyuncusu Mehmet KORKMAZ ve Ömür ŞEN de birlikte büyüyüp ama birlikte top koşturamadıkları arkadaşlarını yalınız bırakmayarak büyük bir vefa örneği göstererek arkadaşlarını mücadelesine ortak olup aynı duyguyu heyecanı yaşamak için bizde varız dediler.
Kulübümüzün amacı kendi imkanları dahilinde gençlere sahip çıkmak adına ve onlara sorumluluk aidiyet ve ve fayı aşılamak için başarıda ve başarısızlıkta ekip olarak birlikte neler yapıla bileceğini göstere bilmek için mücadele ediyor.

Ekip olarak diğer tüm gençlerimiz gibi transferlerini kendileri gerçekleştiren gençlerimiz ile ne kadar gurur duysak azdır Allah mahcup etmesin genel olarak alışık olduğumuz gençlerin kendi transfer bedellerini yatırması dışında sıra dışı uygulamalar dan biriside kulübün Çamaşır makinesi ihtiyacı olduğunu bilen aynı Mehmet KORKMAZ da bir adet Çamaşır makinesi ile kendini yeni takımına tras fer etmiştir ilçemizde esnaflık yapan sporcumuzu bu davranışından dolayı da tebrik ederiz..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN