Linyit Stadı 2 Master Maçına Ev Sahipliği Yapacak

Linyit Stadı 2 Master Maçına Ev Sahipliği Yapacak

Ege Masterler ligi ikinci hafta karşılaşmalarına bugün ve yarın oynanacak müsabakalarla devam edilecek.

Ege Masterler liginde yer alan iki takımımız 13 Eylül Bora Master ve Soma Masterler İzmir’li rakiplerini Soma Linyit Stadı’nda konuk edecek.

BORA MASTERLER

Soma 13 Eylül Bora Master-1881 Ata Master

İlk karşılaşma yarın D-grubunda mücadele eden 13 Eylül Bora Masterler ile 1881 Ata Masterler arasında oynanacak. İ.Batuhan Darçın, Yarkın Keseciler ve Kemaltaner Çay hakem triosunun yöneteceği maç Linyit Stadı’nda saat 11:00’de başlayacak. 13 Eylül Bora Master ilk maçında grubun şampiyonlukta iddaalı takı Ege Üniversite Masterlere deplasmanda 5-1, konuk ekip 1881 Ata Masterler ise evinde Balçova Masterlere 5-2 mağlup oldu.

Mavi-beyazlılarda eksik oyuncular can sıkıyor!

Masterler ligine bu sezon katılan 13 Eylül Bora Masterler, evinde oynayacağı ilk resmi maç öncesinde eksik oyunculardan yana bir hayli sıkıntılı. Fatih Özben ve sakat olan Cenk Çivi’nin oynama şansları çok düşük. Bu iki futbolcunun durumu maç sabahı belli olacak. İlçe dışında olan Dursun Turan ve Mehmet Kurt ise maça yetişmeye çalışacaklar.

soma master Thyateira Akhisar Masterler hazırlık maçı

Soma Master-Balçova Termal Master

Linyit Stadı’nda oynanacak ikinci karşılaşma ilk maçında deplasmanda Karşıya Genç Masterler ile 1-1 berabere kalan Soma Masterler ile Bostanlı Masterleri 2-1 mağlup eden Balçova Termal Masterler arasında oynanacak. G.Özkan Hafızoğlu, Cenk Güleryüz ve Tahir Saraç hakem üçlüsünün görev yapacağı karşılaşmanın başlama saati 15:00

Kırmızı-beyazlılarda zorlu maç öncesinde bir iyi haber birde kötü haber var!

Kötü haber, geçen hafta Karşıyaka Genç Master maçında sakatlanan Ertuğ Ünlü yarınki maçta yer alamayacak. Ayrıca Hüseyin Turan’ın iş yerinden izin alıp alamayacağı konusu ise yarın netlik kazanacak. İyi haber ise, uzun zamandır özel işlerinden dolayı takımdan uzak kalan Bülent Aktuğ, görev verilmesi halinde takımdaki yerini alacak.

Yarınki maçlarında her iki ekibimize de başarılar diliyoruz. Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!
SUAT GÜNDOĞAN
Çocuk, Ergen ve Yetişkin Terapisi

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN