Linyit Stadı 2 Karşılaşma İle Veda Etti

Linyit Stadı 2 Karşılaşma İle Veda Etti

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 52 ve 53.maçlar, turnuvaya son defa ev sahipliği yapan Linyit Stadında oynandı.

İlk karşılaşma A-grubunda oynandı. Rakibine göre sahada daha derli toplu görünen Tes-İş Sendikası karşılaşmadan 11-0 galip ayrıldı.

Manisa İl hakemlerimizden Fırat Konurce’nin yönetim gösterdiği karşılaşmada İlçe Tarım karşısında sahaya Zafer-Gökhan-Birol-Turan-Recep-Burak-Taci-Ataberk ve Cihan dokuzuyla çıkan Tes-İş Sendikasını farklı galibiyete taşıyan golleri: Taci Çetinkaya (3), Cihan Tuncay (2), Recep Karagöz (2), Ogün Süzer (2), Gökhan Elmalı ve Burak Çiçek attı. Mavi-beyazlı ekipte Taci Çetinkaya attığı üç golle ön plana çıkan oyuncu oldu.

Rakip İmbat Egespor

Taci Çetinkaya idaresindeki Tes-İş Sendikası eleme maçını D-grubunda oynadığı beş maçı da galibiyetle tamamlayan İmbat Egespor ile oynayacak. Karşılaşma 16 Haziran Perşembe günü saat 17:00’de Teiaş Eğitim Sahasında oynanacak.

Soma Belediye 6-3 Mühendisler Odası

Günün ikinci karşılaşması D-grubunu yakından ilgilendiren Soma Belediye ve Mühendisler Odası takımları arasında gerçekleşti.
Mühendisler Odası adına prestij niteliği taşıyan, Soma Belediyesi adına ise bu maçla beraber oynayacağı bir diğer karşılaşma Mevlana Özel Eğitim Meb maçlarından alacağı puan ve ya puanlar onları eleme maçları oynamaya hak kazandıracak. İşte böyle bir maçın galibi 70 dakika sonunda 6-3’lük skorla Soma Belediyesi oldu. Remzi Paşalı idaresindeki ekibe üç puan getiren golleri: Durmuş Ateş (3), Mustafa Çamzeybek, Teoman Öznar kk ve Mehmet Turkan attı.

Attığı üç golle Durmuş Ateş ve kazanma hırsı, mücadelesi ve kırılma anında attığı mükemmel golle Mustafa Çamzeybek maçta ön plana çıkan oyuncular oldu.

D GRUBU PUAN DURUMU

Mevlana Özel Eğitim maçında beraberlik yetecek.

Farklı Mühendisler Odası galibiyeti ile puanını dört’e çıkaran Soma Belediyesi’ne yarın oynayacağı maçta, aynı puana sahip  Mevlana Özel Eğitim Meb maçında bir üst tur için beraberlik yetecek.

Soma Belediye-Mevlana Özel Eğitim Meb arasında eleme maçı oynamaya hak kazananı belirleyecek zorlu karşılaşma yarın (çarş)  saat 17:00’de Teiaş Eğitim Sahasında oynanacak.

Grupta talihsiz maçlar oynayan Çetin Akpınar idaresindeki Mühendisler Odası, turnuvaya 6-3’lük Soma Belediyesi mağlubiyeti ile veda etti.

Karşılaşamaya ait görseller ”SOMADASPOR” Facebook sayfamıza yüklenmiştir.

SAHA:Linyit
HAKEM:Mustafa Aldırmaz
SOMA BELEDİYESİ:Oğuz-Özgür-Erol-Veli-Durmuş-Mustafa-Hüseyin-Mehmet-Semih
YEDEKLER:Haydar, M.Aydın, Bülent, Emre, Necati
TEKNİK SORUMLU:Remzi Paşalı

MÜHENDİSLER ODASI:Sinan-Emre-Berkay-Kaşif-Ahmet-Onur-Seçim-Teoman-Mahmut
YEDEKLER:Celal, Çetin, Mert, Mehmet
TEKNİK SORUMLU:Çetin Akpınar
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: Durmuş Ateş (3), Mustafa Çamzeybek, Mehmet Turkan, Teoman Öznar kk (Soma Bld), Berkan Canseven, Onur Bal, Seçim Yılmaz (Mühendisler Odası)

 

Kalan Maçlar

8 Haziran Çarş. 17:00 Mevlana Ö.E.O Soma Belediye Teiaş
8 Haziran Çarş. 18:30 Milli Eğitim Huzurevi Teiaş

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN