Linyit Masterler’den Güzel Galibiyet

Soma Linyit Masterler, Ege Veteran Ligi 7.haftasında evinde konuk ettiği İzmir temsilcisi Güzelbahçe Masterleri her iki yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti..

 

Geçen hafta İzmir deplasmanında lider Albayrak Masterlere farklı mağlup olan Kazım Açıkgöz’ün oyuncuları, Güzelbahçe Masterler karşısında 20.dakikada Kemal Çamzeybek’in güzel pasını değerlendiren Salih Marangoz’un usta vuruşuyla 1-0 öne geçti.



İkinci yarıda oyuna dahil olan Faik Ay, 50.dakikada ceza sahası sol çaprazından nefis vurdu:2-0
Kalan dakikalarda her iki adına da gol sesi çıkmadı ve Linyit Masterler, geçen hafta aldıkları mağlubiyetin yaralarını Güzelbahçe Masterleri 2-0 mağlup ederek kapatmış oldu.

Linyit Master 2-0 Güzelbahçe Master

STAD:Soma / Linyit
HAKEMLER:İzzet Özeren-Sefa Sabancı-Efe Erdoğdu
LİNYİT MASTER:Mehmet-Şirvan-Ali-Ayhan-Üzeyir-Kenan-Faruk-Özgür-Osman-Salih-Kemal
YEDEKLER:Çetin, Murat, Faik, Alex
ANTRENÖR:Kazım Açıkgöz

GÜZELBAHÇE MASTER:Emrah-Erol-Tarık-Mehmet-Koray-Ali-Hüseyin-Erhan-Fatih-Barış-Ali
YEDEKLER:Hüseyin, Gökhan, Abbas, Ömer, Mehmet
ANTRENÖR:Hamit Yurtman
GOLLER:Salih Marangoz, Faik Ay (Linyit Master)































































Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN