Linyit Masterler Sezonun İlk Kupasını Kaldırdı

Linyit Masterler Sezonun İlk Kupasını Kaldırdı

Mini Futbol Turnuvası şampiyonu Foça Bld. Masterleri penaltılar sonunda 5-4 mağlup eden Linyit Masterler oldu.
.

Soma Belediyesinin ”Soma’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 98.yıl dönümü” münasebetiyle düzenlediği ”Mini Futbol Turnuvası” Linyit Masterler ile Foça Belediye Masterler arasında oynandı.

Linyit Stadında oynanan, dostluk ve kardeşlik havasında geçen karşılaşmanın normal süresi karşılıklı atılan gollerle 2-2 berabere sonuçlandı.

Şampiyonu Penaltılar Belirledi

Mini Turnuvanın şampiyonunu belirlemesi için seri penaltı atışlarına geçildi.
Penaltılarda rakibine 5-4 üstünlük sağlayan Linyit Masterler, ikinci sezonunda kupa kaldırma onurunu yaşadı.

Linyit Masterlerde: Eser Kasal, Kenan Bulut, Mustafa Çamzeybek, Mehmet Kurt ve Mehmet Bilal penaltı atışlarını gole çevirirken, Salih Marangoz ve Emrah Cantürk penaltı atışından faydalanamadı.

mustafa çamzeybek

Çamzeybek, Kupayı Kaldırmanın Onurunu Yaşadı

Mini turnuvanın sonunda şampiyon olan Soma Linyit Masterler ve 2. olan Foça Belediye Masterlere kupa ve madalyalarını Soma Belediye başkanı Ali Tulup ve 1994 yılında Soma Linyitspor’un 2.lige çıktığı dönem takımın teknik direktörlüğünü yapan Foça Belediye Masterler antrenörü Şerafettin Camcı verdi. Katıldıkları Masterler ikinci yılında özel turnuvada olsa kupa kaldırmanın sevincini yaşayan Linyit Masterlerin takım kaptanı Mustafa Çamzeybek, ”Böylesine anlamlı bir turnuvada kupa kaldırmanın hazını yaşamak apayrı bir duygu”dedi.

Tulup, ”Dostluk ve Kardeşlik İçinde Geçti”

Kupa madalya merasiminden sonra Soma belediye başkanı Ali Tulup konuşmada şunları söyledi: ”Soma’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 98.yıl dönümü” münasebetiyle düzenlediğimiz ”Mini Futbol Turnuvası” tamamlamış buluyoruz. Final maçı dostluk ve kardeşlik içinde geçmiştir. Soma Linyit Masterler ve misafir ettiğimiz Foça Belediye Masterler bizlere zevkli futbol müsabakası izlettiler kendilerine teşekkür eder başarılar dilerim” dedi.

FOÇA BELEDİYE MASTER

Fotoğraflar için Mehmet Bilal’e teşekkür ederiz.

Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN