Linyit Masterler Lige Foça Galibiyeti İle Başladı

Linyit Masterler Lige Foça Galibiyeti İle Başladı

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) Ege Bölgesi Ligi’nde mücadele eden Linyit Masterler takımı, sezona galibiyetle başladı.

Sezonun ilk maçında Foça İlçe Stadı’nda Foça Masterler ile karşılaşan Soma ekibi Linyit Masterler, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

 

Efecan Esel, Güllü Mert ve Can Yapanmış hakem triosunun yönettiği maçta Linyit Masterlere 3 puan getiren golleri Eser Kasal ve Kenan Bulut attı..

Foça Masterler galibiyeti ile ilk haftayı üç puanla kapatan Linyit Masterler, ikinci hafta sahasında Saruhanlı 7 Eylülspor Masterleri konuk edecek.



Demir, ”Masterlar ligine galibiyetle başladığımız için çok mutluyuz”

İlk defa bu sezon Masterler liginde boy gösteren Linyit Masterlerin çiçeği burnundaki yetenekli futbolcusu Erkan Demir maç sonrasında; “İlk maçlar her zaman zor geçer. Dünde öyle oldu. Çok çekişmeli geçen maçta iyi mücadele edip kazanmasını bildik. Bu maçın benim içinde ayrı bir önemi vardı. İlk defa resmi olarak çıktığım Masterlar ligine galibiyetle başladığımız için çok mutluyuz. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

2.Haftanın programı şöyle:

Manisa Master-Foça Master
Milasgücü Master-Sedat Altay Master
Linyit Master-Saruhanlı 7 Eylül Master
Didim Master-Bodrum Turgutreis Master
Tüm Master haberlerini görmek için  buraya sosyal medya adresini görmek için şuraya tıklayınız!

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN