Linyit Masterler Keyif Verdi

Linyit Masterler Keyif Verdi

Sezonun ilk maçında deplasmanda Foça Masterleri Eser Kasal ve Kenan Bulut’un golleriyle 2-1 mağlup eden Linyit Master, ikinci hafta evinde konuk ettiği Saruhanlı 7 Eylül Masterleri 8-2 mağlup etti.

Ege Masterler (EMF) liginde mücadele eden Soma ve Bora Masterin aksine Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) Ege Bölgesi Ligi’nde mücadele eden Linyit Masterler, ikinci hafta misafir ettiği Saruhanlı temsilcisi 7 Eylül Masterleri farklı mağlup ederek ikide iki yaptı.



Alican Pektaş-Y.Görkem Özgör-Sertaç Elbaşı hakem triosu

Linyit Stadı’nda oynanan ve Alican Pektaş-Y.Görkem Özgör-Sertaç Elbaşı hakem triosunun yönettiği maçta ev sahibine üç puan getiren golleri Bahadır Özgen (2), Eser Kasal (2), Erkan Demir (2), Mahir Arslan ve Metin Oruç attı. Konuk ekibin golleri penaltıdan Mustafa Denizhan ve Bedrettin Gerboğa’dan geldi.



SOMA LİNYİT MASTERLER

İç saha ya da dış saha ayırımı yapmadan top tekniği yüksek ve kaliteli oyuncuları bünyesinde barındıran Linyit Masterler, Saruhanlı 7 Eylül Masterler karşısında oyunun tamamında kompakt bir oyun sergileyerek karşılaşmadan 8-2 gibi farklı skorla ayrıldı.

LİNYİT MASTERLER FARKLI GALİP

Takım kaptanlığını Mustafa Çamzeybek’in yaptığı sarı-siyahlılar, bugünkü galibiyette izleyenleri bilmem ama bana büyük keyif verdi.. Tabi ki bu keyifli futbolda takım olarak çok iyi idiler ancak Bahadır Özgen faktörünü göz ardı etmemek lazım. Tecrübeli futbolcu hem oynuyor hem oynatıyor, hem attırıyor hem atıyor, attıkça da Linyit Masterler coşuyor. Bu günde rakip takım filelerini 2 kez havalandıran Bahadır Özgen, ilave olarak oyun içerisindeki takımın sevk ve idaresini çok iyi yaptı. Kendisini kutluyorum..



SARUHANLI 7 EYLÜL MASTER

İkinci maçlar sonunda Saruhanlı 7 Eylül Masterler galibiyeti ile altı puana yükselen Linyit Masterler, 3.hafta yine sahasında Manisa Masterleri konuk edecek.

NOT: Karşılaşmaya ait 100 adet foto  ilerleyen saatlerde facebook somadaspor, Instagram cevsam ve bloğumuzun ”Foto Galeri” bölümünde yayınlanacaktır.

LİNYİT SARUHANLI SEROMONİ

Linyit Master 8-2 Saruhanlı 7 Eylül Master

STAD:Soma / Linyit
HAKEMLER:Alican Pektaş-Y.Görkem Özgör-Sertaç Elbaşı
LİNYİT MASTER:M.Döker-Harun-M.Çamzeybek-Ayhan-Fatih-Kenan-Faruk-Mahir-Bahadır-Erkan-Eser
YEDEKLER:M.Bilal, Şirvan, Murat, Nakif, Özgür, Metin
ANTRENÖR:Bahadır Özgen

SARUHANLI 7 EYLÜL MASTER:Haluk-Özdemir-Ayhan-Emrah-Serdar-Emin-Hasan-Yener-Mehmet-Gürdal-Mustafa
YEDEKLER:vedat, Ercan, Bedrettin, Sami, Mahmut, Hüseyin
ANTRENÖR:Mutlu Çamlıyer
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: Bahadır Özgen (2), Eser Kasal (2), Erkan Demir (2), Mahir Arslan ve Metin Oruç (Linyit Master), Mustafa Denizhan, Bedrettin Gerboğa (S. 7 Eylül Master)

3.Hafta Maçları:

Linyit Master-Manisa Master
Foça Master-Milasgücü Master
Sedat Altay Master-Didim Master
Bodrum Turgutreis Master-Saruhanlı 7 Eylül Master

Tüm Master haberlerini görmek için  buraya sosyal medya adresini görmek için şuraya tıklayınız!



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN