Linyit Masterler Hafta Sonu Foça Master Deplasmanında

Linyit Masterler Hafta Sonu Foça Master Deplasmanında

2021-22 Türkiye Master ve Veteranlar Ligi (TMVFL) Ege Bölgesinde mücadele edecek Linyit Masterler, Engin Karahisar Sezonu adını taşıyacak ligde ilk maçını İzmir deplasmanında oynayacak.

Didim Master, Foça Master, Manisa Master, Sedat Altay Master, Milasgücü Master, Bodrum Turgutreis Master ve Saruhanlı Yedi Eylül Master ile Ege Bölgesinde mücadele edecek Linyit Masterler fikstürün netleşmesinin ardından ilk maçını bu hafta sonu İzmir deplasmanında Foça Masterler takımı ile oynayacak.

21 Kasım Pazar günü 11 Eylül Nihat Hüsenay stadında oynanacak karşılaşmanın başlama saati 16:00



1.Haftanın karşılaşmaları şöyle:

Foça Master-Linyit Master
Bodrum Master-Milasgücü Master
Sedat Altay Master-Manisa Master
Saruhanlı Yedi Eylül Master-Didim Master

Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!

SUAT GÜNDOĞAN
Çocuk, Ergen ve Yetişkin Terapisi

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN