Linyit Masterler Gövde Gösterisi Yaptı: 5-1

Linyit Masterler Gövde Gösterisi Yaptı: 5-1

2020-2021 Sezonunda Türkiye Masterler Veteranlar Federasyonu Liginde mücadele edecek olan temsilcimiz Soma Linyit Masterler, hazırlık maçında karşılaştığı Foça Masterleri 5-1 mağlup etti.

.

Ekim ayında başlayacak olan (TMVFL) Türkiye Masterler Veteranlar Federasyonu Ligi öncesinde, geçen sezonun şampiyonu Foça Masterler ile deplasmanda karşılaşan Linyit Masterler üstün oynadığı karşılaşmayı Eser Kasal (2), Salih Marangoz, Kenan Bulut ve Bahadır Özgen’in golleriyle 5-1 kazandı.

Takım kaptanı Bahadır Özgen, ”Soma Linyit Masterler olarak Ekim ayında başlayacak Masterler Veteranlar Federasyonu Ligine iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Fedekarlık yaparak bu oluşumun içinde toplanan tüm yönetime ve sporcu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kazasız-belasız, başarılarla dolu bir sezon geçirmeyi temenni ediyorum” dedi.

Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!


YASİN TUNÇ

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN