Linyit Master’in Marangozu Var!

Linyit Master’in Marangozu Var!

Ege Veteran Ligi B-Grubu 16.haftasında İzmir’de Güzelbahçe Masterlere konuk olan Linyit Masterler rakibini Salih Marangoz’un golleriyle yıktı.

 

Haftalar önce play-off’ları garantileyen Linyit Masterler, rahat çıktığı maçta Güzelbahçe Masterleri, Salih Marangoz‘un attığı bir birinden güzel gollerle 3-1 mağlup etti. Güzelbahçe Master galibiyeti ile puanını 29’a yükselten Linyit Masterler, bir maç eksiğine rağmen 3.sıraya yükseldi.

17.hafta Rakip Karabağlar

Oynadığı ve aldığı sonuçlarla rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen Linyit Masterler 17.hafta evlerinde Karabağlar Masterleri konuk edecek.. Linyit Masterler ligin ilk yarısında İzmir’de oynanan maçı 6-2 kazanmıştı. (detaylara buradan bakabilirsiniz)



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN