Linyit Master Maestro’yu Kaptı

Linyit Master  Maestro’yu Kaptı

Linyit Masterler gövde gösterisi yaptı!

Sezona iddalı girebilmek için transfer çalışmalarına hız veren Linyit Masterler, Bahadır Özgen, Ali Tatlı, Emrah Cantürk ve Bilal Kara‘dan sonra çok önemli bir oyuncuyu daha kadrosuna kattı.

Profosyonel ve Amatör Takım Formasını Giydi

Sarı-siyahlılar, kariyerinde; Aliağa FK, Antalyaspor, Ödemişspor, Ayvalıkgücü Bel, Foçaspor, Torbalıspor, İzmirspor, Dikilispor, Çanspor, Kınık Belediyespor, Sotesspor ve Somaspor formalarını giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Eser Kasal’ı kadrosuna katarak adeta gövde gösterisi yaptı.



LİNYİT MASTER

İlk Sezonunda Şampiyonluk Yaşadı

Eser Kasal, profosyonel ve amatör kariyerini tamamlayıp ilk defa geçen sezon Soma Kaymakamlık futbol turnuvasında İmbat Madencilik formasını giydi. Turnuvada yeni olmasına rağmen oynadığı başarılı futboluyla takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi olup, turnuvanın en değerli oyuncular kategorisinde yer aldı.(buradan bakabilirsiniz)

Gerçekleşen bu transfer her iki tarafa da hayırlı olsun..


YASİN TUNÇ

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN