Linyit Master Kaçtı, Manisa Master Kovaladı

Linyit Master Kaçtı, Manisa Master Kovaladı

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) Ege Bölgesi Ligi’nde mücadele eden Linyit Masterler, üçüncü hafta evinde konuk ettiği Manisa Masterler ile 2-2 berabere kaldı..

TMVFL) Ege Bölgesi Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Manisa kentinin iki büyük takımı, Linyit Masterler ve Manisa Masterler derbide kozlarını paylaştı. Linyit Stadı’nda saat 15:00’de başlayan maçı, Kemal Namlı, Melih Mergen ve Zeki Burak Sezer hakem triosu yönetti.



Linyit Master maça golle başladı

Maça hızlı başlayan Linyit Masterler 5.dakikada öne geçti. Gelişen Linyit Master atağında ceza sahası dışında topla buluşan Eser Kasal nefis vurdu, önce direğe çarpan meşin yuvarlak sonrasında ağlarla buluştu:1-0

Çocuk, Ergen ve Yetişkin Terapisi

Misafir ekip beraberliği yakaladı.

Manisa Masterler adına 22. dakikada kullanılan köşe atışında Tarık Usal topu arka direkte tamamladı ve takımına beraberliği getiren golü kaydetti:1-1 Bu gol aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.

Ev sahibi ekip tekrar öne geçti

İlk yarıya olduğu gibi ikinci yarıya da etkili başlayan sarı-siyahlılar, 47.dakikada Salih Marangoz‘un attığı golle 2-1 öne geçti.



Linyit Master 2 puanı uzatmada kaçırdı!

Maçın bu skorla bitmesi beklenirken 80+2’de Manisa Masterler penaltı kazandı. Topun başına geçen Cemil Aksel, müthiş maçın skorunu belirledi: Linyit Master 2-2 Manisa Master



Linyit Master 2-2 Manisa Master

STAD:Soma / Linyit
HAKEMLER:Kemal Namlı-Melih Mergen-Zeki Burak Sezer
LİNYİT MASTER:M.Döker-Harun-M.Çamzeybek-Ayhan-Fatih-Kenan-Faruk-Salih-Bahadır-Erkan-Eser
YEDEKLER:M.Bilal, Şirvan, Murat, Nakif, Özgür, Metin, Mahir
ANTRENÖR:Bahadır Özgen

MANİSA MASTER:Süreyya-A.Fatih-Cemil-Gökhan-Erbay-Hasan-Serdar-Koray-Muharrem-Gökmen-Tarık
YEDEKLER:Hasan, Server, Bekir, Turgut, Rafet, Sedat, Ümit, Deniz
ANTRENÖR:Sadettin Yılmaz
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: dk.5 Eser Kasal, dk.47 Salih Marangoz (Linyit Master), dk.22  Tarık Usal, dk.80+2 Cemil Aksel (Manisa Master)

Tüm Master haberlerini görmek için  buraya sosyal medya adresini görmek için şuraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN