Linyit Master Kaçan Puana Üzülüyor

Linyit Master Kaçan Puana Üzülüyor

Ege Masterler ligi B-grubu ilk hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Bandırma GB Master’e öne geçtiği maçta 2-1 mağlup olan Linyit Master’de üzüntü hakim.

Ege Masterler Ligi’nin 2’nci haftasında Linyit Master, evinde Bostanlı Masterleri konuk edecek. Sarı-siyahlılar Bandırma GB mağlubiyetini telafi etmenin hesaplarını yapıyor.

Linyit Masterlerin başarılı orta saha oyuncusu Kenan Bulut, Bandırma GB Master karşısında alınan 2-1’lik mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Girdikleri bariz gol pozisyonunda meşin yuvarlağı filelerle buluşturamadıklarını ifade eden Bulut, şunları söyledi:

‘’Futbolda sıkça kullanılan bir deyim vardır: Atamayana atarlar. İşte Bandırma maçında da aynen öyle oldu.. Girdiğimiz yüzde yüz gol pozisyonu gole çeviremeyince mağlup olduk. Mağlubiyeti hak etmediğimiz bir maçtan puansız ayrılmak tabi ki bizleri üzdü. Bu maçtan ders çıkartıp hafta sonu evimizde oynayacağımız Bostanlı Master maçına odaklanmamız lazım.’dedi.



İlk hafta sahalarında mağlup olmalarına rağmen Bostanlı Masterler’in çok değerli bir ekip olduğunu vurgulayan Kenan Bulut,

“Zorlu geçecek maçta Bandırma deplasmanında yaptığımız hataları Bostanlı maçında yapmayacağız. Son derece çekişmeli bir maç olacak. Takım arkadaşlarımıza güvenimiz sonsuz” dedi.

Tüm Master haberlerini okumak için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN