Linyit Master İstim Üzerinde

Linyit Master İstim Üzerinde

Futbola gönül vermiş emektar futbolcuları “İkinci Baharını Yaşayanların Ligi” sloganıyla Türkiye genelinde bir çatı altında toplayan Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Ligi (TMVFL) Ege Bölgesi’nde mücadele eden Linyit Masterler, ilk iki haftada ortaya koyduğu performansla göz dolduruyor.

Lige İzmir deplasmanında Foça Masteri Eser Kasal ve Kenan Bulut’un golleriyle 2-1 mağlup ederek giriş yapan Sarı Siyahlılar, ikinci hafta evinde konuk ettiği Saruhanlı 7 Eylül Masterleri Bahadır Özgen (2), Eser Kasal (2), Erkan Demir (2), Mahir Arslan ve Metin Oruç’un golleriyle 8-2 mağlup etti.

Çocuk, Ergen ve Yetişkin Terapisi

LİNYİT MASTER PUAN DURUMU

Oynadığı iki karşılaşmada rakip ağlara 10 gol atıp kalesinde sadece 3 gol gören Soma Linyit Master, gözünü ilk etapta grup şampiyonluğa dikti.



Metin Oruç

Metin Oruç, ”Lige iyi başlamak çok önemliydi”

Aynı puana sahip en yakın takipçileri Didim, Milas ve Manisa Masterlerin averajla üstünde zirvede yer alan Linyit Masterlerin ele avuca sığmayan yetenekli ve aynı zamanda attığı müthiş golle Saruhanlı Master filelerini havalandıran Metin Oruç, ”Lige iyi başlamak bizim için çok önemliydi. Bu bilinçle hareket edip her iki maça çok iyi hazırlandık. İki haftanın sonunda da emeklerimizin karşılığını galip gelerek aldık. Bu hafta sonu grubumuzun şampiyonlukta iddalı takımlarından Manisa Masterleri misafir edeceğiz. Bu maçada tıpkı ilk iki haftada olduğu gibi iyi hazırlanıp galip gelmek istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz.”dedi.

SUAT GÜNDOĞAN

3.Hafta Maçları:

Linyit Master-Manisa Master
Foça Master-Milasgücü Master
Sedat Altay Master-Didim Master
Bodrum Turgutreis Master-Saruhanlı 7 Eylül Master

Tüm Master haberlerini görmek için  buraya sosyal medya adresini görmek için şuraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN