Linyit Master Gol Şov Yaptı 12:0

Linyit Master Gol Şov Yaptı 12:0

Ege Bölgesi Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL) 2020- 2021 sezonu fikstürü çekilmesinin ardından çalışmalarına hız veren Linyit Masterler, hazırlık maçında karşılaştığı Aydın Acarlar Masterler’i gol yağmuruna tuttu:12-0

.

Linyit Masterler, 301 Maden Şehidimizin anısına saygı duruşunun ardından maça as takım ağırlıklı çıktı.

Rakibi karşısında baştan sona üstün oynayan Linyit Masterler, zayıf rakibinin kalesini 12 kez havalandırarak bir rekora imza attı ve kurulduğundan bu yana en farklı skorunu elde etti.

Soma ekibi Linyit Masterler, hazırlık maçında gösterdiği performansla rakiplerine gövde gösterisi yaptı. Rakibi Aydın Acarlar Masterler‘i adeta ezdiği maçta 12 gol atan Linyit Masterler’de, atılan bir birinden güzel goller ve oynanan futbol beğeni topladı.



Karşılaşmada sarı-siyahlıların golleri: Bahadır Özgen (4),Kemal Çamzeybek (2),Salih Marangoz (2),Eser Kasal (2),Ali Tatlı ve Kenan Bulut’tan geldi. Kaleci Mehmet Bilal, rakibin kazandığı penaltıda yaptığı kurtarışla gole izin vermedi.

Aydın Acarlar Masterler

Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN