Linyit Master Futbol Takımı Kuruldu.

Linyit Master Futbol Takımı Kuruldu.

Soma’da 2014 yılında kurulan ve Ege Masterler liginde mücadele eden Soma Masterlerin ardından, Master ve Veteran Liglerde mücadele edecek 40 yaş ve üzeri Linyit Masterler Futbol Takımı Kuruldu.

Ege Veteran Masterler Futbol Federasyonuna bağlı, kuruculuğunu; Çetin Nilderya, Mustafa Çamzeybek, Şirvan Özel ve Kenan Bulut’un yaptığı, başkanlığını ise Çetin Nilderya’nın üstlendiği Soma’nın emektarlarından oluşan Linyit Master Futbol Takımı, ilk resmi maçını bu hafta sonu oynayacak..

İlk Maç Seferihisar Veteran İle

Ege Veteran Masterler Futbol Federasyonuna bağlı B-grubunda mücadele edecek olan Linyit Master Futbol Takımı, ligdeki ilk maçını 27 Ekim Pazar günü Seferihisar Veteran Masterler ile deplasmanda oynayacak..

Çamzeybek, ”Dostluk Kardeşlik ve Fair-Play”

Takımın kurucularından Mustafa Çamzeybek’in takımın kurulmasıyla ilgili olarak; ”Böyle bir oluşumun içerisine girerken önceliğimiz ”Dostluk, Kardeşlik ve Fair-Play” olacaktır. Veteran Futbol Ligi’nde 40 yaş üstü eski profesyonel ve amatör futbolcuları yeniden çimlerin üzerinde buluşturan bu oluşumda bir birinden değerli dostlarımızla bir arada olacağız. Buda bizleri ziyadesiyle mutlu edecektir”dedi.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN