Linyit Master Bandırma Mağlubiyetini Telafi Etti

Linyit Master Bandırma Mağlubiyetini Telafi Etti

Ege Masterler Ligi sezonuna deplasmanda 2-1’lik Bandırma GB Master mağlubiyeti ile şansız başlayan Linyit Master, evinde konuk ettiği Bostanlı Masterleri 6-2 mağlup etti.

Ege Masterler Federasyonu (EMF) Ligin ilk haftasında öne geçtiği maçta Bandırma GB Masterlere 2-1 mağlup olan Linyit Masterler de, Bandırma GB Master mağlubiyetinin üzüntüsü yerini sevince bıraktı.

Lig’in 2. haftasında Çetin Nilderya’nın önderliğindeki Linyit Masterler, Bostanlı Masterler karşısında sahaya Mehmet-Bahattin-Cesur-Harun-Fatih-Faruk-Ayhan-Kenan-Mahir-Özkan ve Murat on biri ile çıktı.

Soma Linyit Stadı’nda oynanan karşılaşmada Linyit Masterler, 5. dakikada Özkan Öztürk’ün golüyle perdeyi açarken, Kenan Bulut, Mahir Arslan ve Murat Çalışkan’ın golleriyle devreyi 4-0 önde tamamladı.



İkinci yarının 10.dakikasında Faruk Ural ile farkı beş’e çıkaran Linyit Masterler, Umut Güvenç’in golüne mani olamadı ve durum 5-1 oldu. Linyit Master Şirvan Özel ile durumu 6-1 yaptı. Maçın son golü misafir ekip adına Necati Aköz’den geldi:  Linyit Master 6-2 Bostanlı Master

Linyit Master 3.hafta İzmir deplasmanında Esentepe Masterlere misafir olacak.. Tüm Master haberlerini okumak için buraya tıklayınız!


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN