Linyit Master 4-2 Şemikler Devrim Master

Linyit Master 4-2 Şemikler Devrim Master

Sezona kötü başlayarak puan cetvelinde alt sıralardan kurtulamayan Linyit Master, sahasında konuk ettiği Şemikler Devrim Master‘i 4-2 mağlup ederek, bu sezonki ikinci galibiyetini aldı.

Goller Özkan, İlhan, Turgay ve Yusuf’tan geldi

Yeni yapılanma ile sahaya çıkan Linyit Master, konuk ettiği İzmir temsilcisi Şemikler Devrim Master karşısında 3 puanı 4 golle alırken, gollerde Özkan Öztürk, İlhan Çalışkan, Turgay Küçük ve Yusuf İpek’ten geldi.

Maçtan kısa notlar..

Hain saldırıyı kınıyoruz!

Soma Belediye TFF tesislerinde saat 11:30’da başlayan maçı T.Hakan Karakılıç-Oğul İmamoğlu-Deniz Beylik hakem üçlüsü yönetti. Müsabaka öncesi Pençe-Kilit Harekatı operasyon bölgesinde hain terör örgütü mensuplarıyla yaşanan çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet; kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize başsağlığı, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyoruz.

Ege Masterler Ligi A-grubu 13.hafta maçında yeni teknik adam, yönetim ve oyuncu grubu ile yapılanmaya giden sarı-siyahlılar, gol perdesini 8.dakikada Şirvan Özel‘in asistinde Özkan Öztürk‘ün nefis golüyle açtı:1-0

Konuk ekip 15.dakikada beraberliği yakaladı. İsmail Burak‘ın ceza sahası içerisinde Şener Gültekin ile girdiği ikili mücadele sonrası maçın hakemi Hakan Karakılıç penaltı noktasını gösterdi. Soner Şen meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve durumu eşitledi:1-1

Şemikler Devrim Masterin gol sevinci fazla sürmedi. Penaltı golünün bir dakika sonrası Yusuf İpek‘in ceza sahası içerisinde düşürülmesiyle bu sefer penaltı kazanan taraf Linyit Master oldu. Penaltı için topun başına geçen İlhan Çalışkan durumu 2-1 yaptı.

Linyit Master, Özkan Öztürk ve Yusuf İpek ile girdiği mutlak gol pozisyonları golle değer kazanamayınca soyunma odasına 2-1 önde gitti.

Linyit Master karşısında uzun toplarla gol arayan Şemikler Devrim Master, 45.dakikada beraberliği oyuna sonradan dahil olan Yavuz Şahin ile yakaladı. Bu dakikada Linyit Master ceza sahasına doldurulan yüksek top, Şevket’in kafası ve kaleci Kamil’in müdahalesine rağmen üst direkten döndü. Dönen topu iyi takip eden Yavuz Şahin meşin yuvarlağı kafayla ağlara göndermede zorlanmadı:2-2

İnanılmaz goller kaçtı!

Sarı-siyahlılar, yedikleri beraberlik golünden sonra Yusuf İpek, Özkan Öztürk ve Erkan Demir ile inanılmaz bariz pozisyonlardan sonuç alamadı.

Kazım Açıkgöz’den sihirli dokunuş!

Linyit Master’de iki kez öne geçtiği maçta galibiyeti koruyamayan ve girdiği pozisyonlarda son vuruşlar etkili olmayınca Kazım Açıkgöz hamlesi geldi. Başarılı teknik adam 64.dakikada Özkan Öztürk ve İsmail Burak’ın yerine Turgay Küçük ve M.Fatih Sağdıç değişikliği ile beraber Yusuf İpek’i sağ kanada çekti.

Bu önemli değişiklik Turgay Küçük ve M.Fatih Sağdıç odaklı anında meyvesini verdi. 65.dakikada M.Fatih Sağdıç sıfıra inip penaltı noktası üzerinde bekleyen Turgay Küçük’e yaptığı nefis asisti Turgay Küçük aynı güzellikte ağlara gönderdi:3-2

Önemli goller kaçırmasına rağmen bir penaltı aldıran ve rakip defansı bir hayli rahatsız eden Yusuf İpek, sergilediği güzel futbolu 79. dakikada kaydettiği golle taçlandırırken, maçında skorunu tayin eden oyuncu oldu. Linyit Master 4-2 Şemikler Devrim Master

Şirvan Özel önderliğinde takımın başına Kazım Açıkgöz’ü teknik adam olarak getiren ve ardından mevcut kadrosuna Emrah Cantürk, Volkan Uzun, Kamil Karakum, Şevket Yazıcı, İlhan Çalışkan, Turgay Küçük gibi oyuncuları dahil eden, kötü günleri aldığı başarılı sonuçlarla yavaş yavaş geride bırakan sarı-siyahlı ekip için, Şemikler Devrim Master karşısında alınan bu galibiyet de büyük moral oldu.

Haftayı 4-2’lik Şemikler Devrim Master galibiyeti ile moralli kapatan Linyit Master, 14.hafta maçını deplasmanda Çeşme Belediye Master ile yapacak.

Maçta iki kez beraberliği yakalamasına rağmen bu avantajı koruyamayan Şemikler Devrim Master ise sahasında Bergama Masteri konuk edecek.

Kazım Açıgöz: ”Söylediklerimizi yerine getirdiler ve karşılığını aldılar.”

Ege Masterler Ligi A-grubu 13.hafta maçında yerinde ve zamanında yaptığı sihirli dokunuşlarla Şemikler Devrim Masteri 4-2 mağlup ederek kazanılan üç puanda büyük söz sahibi olan Kazım Açıkgöz, “Oyuncularımız taktiksel anlamda maçın büyük bölümünde söylediklerimizi yerine getirdiler ve karşılığını aldılar.” dedi.

Soma Linyit Master 4-2 Şemikler Devrim Master

SAHA: Soma / TFF
HAKEMLER:T.Hakan Karakılıç-Oğul İmamoğlu-Deniz Beylik
LİNYİT MASTER: Kamil-İsmail-Şevket-Mustafa-Murat-İlhan-Muhammed-Erkan-Şirvan-Yusuf-Özkan
YEDEKLER:Ahmet, M.Fatih, İrfan, Turgay, Emrah, Burak, Ramazan
TEKNİK SORUMLU:Kazım Açıkgöz

ŞEMİKLER DEVRİM MASTER:Asım-Soner-Ozan-Serkan-Şener-Oğuzhan-Burhan-Lütfi-Özer-Selçuk-Engin
YEDEKLER:Hüseyin, Y.Emre, Yavuz, Mehmet, Rahim
TEKNİK SORUMLU: Murat Selçuk
KIRMIZI KARTLAR: Yok
GOLLER: dk.8 Özkan Öztürk, dk.16 İlhan Çalışkan pen, dk.65 Turgay Küçük, dk.79 Yusuf İpek (Linyit Master), dk.15 Soner Şen pen, dk.45 Yavuz Şahin (Şemikler Devrim Master)

NOT: Karşılaşmaya ait📸 görseller 👉 somadaspor facebook sayfamıza yüklenmiştir!

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN