Linyit Master 2-2 Akhisar 1970 Master

Linyit Master 2-2 Akhisar 1970 Master

Ege Masterler Ligi B-Grubunda geçen haftayı 4-3’ük Lebedos Master galibiyeti ile kapatan Linyit Master, 1970 Akhisar Master’i sahasında konuk etti.

Üst sıraları zorlayan Linyit Master, 5.haftada evinde Akhisar temsilcisi 1970 Master karşısında iki kez geriye düştüğü maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Ö.Oğuz Kavas, Mustafa Ali Elver Nuray Öztürk

Soma TFF Tesislerinde saat 12:30’da başlayan karşılaşmayı Ö.Oğuz Kavas, Mustafa Ali Elver ve Nuray Öztürk hakem triosu yönetti.

Karşılaşmada gollerimizi 23. dakikada penaltıdan Fatih ve 49. dakikada Özkan, Akhisar 1970 Master’in gollerini ise 3. dakikada Serkan ve 42.dakikada Hakan kaydetti. Linyit Master adına Caner Başaran’ın bir topu üst direkten döndü.

LİNYİT MASTER

Çetin Nilderya önderliğinde 5.haftayı 10 puanla kapatan Linyit Master, altıncı hafta İzmir deplasmanında Şirinyer Master’in konuğu olacak.


AKHİSAR 1970 MASTER

Maçta Serkan ve Hakan’ın golleriyle iki kez öne geçmelerine rağmen avantajı koruyamayan ve Linyit Master beraberliği ile 7 puana yükselen 1970 Akhisar Masterler evinde Bandırma GB Masterleri misafir edecek.

ÇETİN NİLDERYA MUSTAFA ÇAMZEYBEK

KURMAYLAR TAKIMDAN MEMNUN

Linyit Master dernek başkanı Çetin Nilderya ve sakatlığından dolayı forma giyemeyen takım kaptanı Mustafa Çamzeybek, maçın ardından, karşılaşmaya çıkarken zorlu bir rakiple mücadele edeceklerini bildiklerini, her iki takımda forma giyen oyuncuların defansif anlamında avantajlarını çok iyi kullandığını dile getirdi.

Özellikle maçın sonuna doğru daha etkili oynadıklarını ifade eden Çetin Nilderya, ” Caner Başaran ile girdiğimiz pozisyonda meşin yuvarlağın direkten dönmesi bizim adımıza büyük şansızlıktı.”diye konuştu.



KAPTAN ÇOK İSTEDİ AMA !

KAPTAN ÇOK İSTEDİ AMA !

Kazanmaları için elinden gelen gayreti fazlasıyla sarf eden ancak meşin yuvarlağı bir türlü ağlarla buluşturamayan Linyit Masterlerin takım kaptanı Kenan Bulut, “Sezona başlarken hedefimizi ve rotamızı çizmiştik. Bu maça kadar bir mağlubiyetin dışında üç maçımızı da kazanmayı başarmış hedefe varma noktasında yol almıştık. Ancak futbolda bazen çok istemene rağmen istediğin sonucu alamıyorsun tıpkı bugün olduğu gibi. Her şeye rağmen önceliğimiz gruptan çıkmak. Derneğimizin tek isteği olan gruptan çıkmak ve finallerde şampiyonluk özlemini gerçekleştirmek, onların güvenine layık olmak bizim en büyük hedefimizdir” dedi

NOT: Karşılaşmaya ait Fotolar Somadaspor Facebook sayfamıza yüklenecektir.

Tüm Master haberlerini görmek için şuraya tıklayınız

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN