Liderliği ve Namağlup Ünvanı Mersin’de Bıraktık

Liderliği ve Namağlup Ünvanı Mersin’de Bıraktık

3.Lig 3.Grubun 12.haftasına yenilgisiz tek takım konumunda Lider giren Somaspor, yakın takipçisi İçel İdman Yurdu’na 1-0 mağlup olurken, müthiş bir seriyi de noktalamış oldu..

 

Temsilcimiz Somaspor karşılaşmaya; hasta olan Nurettin Çağlar ve Hakan Çakır, sakat olan Umut Koray Öz ve Emre Tekin Pınar’dan yoksun olarak; Tunay-Enes-Yasin-Onur-Melih-Oğuzhan-Ali-Uğur-Özcan-Muhammed ve Abdulkadir on biri ile çıktı.

Yusuf, Kadir, Erkul, Burak, Eren, Abdullah ve Burak yedek kulübesinde Burhanettin Basatemür’dan forma bekleyen oyuncular oldu.

Mersin Stadı’nda oynanan karşılaşmada İçel İdman Yurduspor’u zirveye taşıyan golü 55.dakikada Hakkı Tosun Kaydetti.



Ligde İlk Yenildi

55.dakikada Hakkı Tosun’un golüne engel olamayan siyah-beyazlılar, ligde ilk yenilgisini yaşadı. Somaspor, haftayı puansız kapatmasının ardından maç fazlası olan ve puanını 25’e çıkaran İçel İdman Yurduspor’un ardından 24 puanla ikinci sıraya geriledi.

Siyah-beyazlılar, 13.hafta evinde İstanbul temsilcilerinden Şile Yıldızspor’u konuk edecek. Karşılaşma 10 Aralık Perşembe günü saat 13:00’da Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak.

İçel İdman Yurdu ise aynı gün ve saatte İzmir’de Karşıyaka’nın konuğu olacak..

Fikstür Avantajı Bizde

İlk yarının kalan haftalarında rakiplerimizin kolay maçları yok. İçel İdman Yurduspor maç fazlalığının yanı sıra Karşıyaka deplasmanına gidecek. Üst tarafı zorlayacak takımların zorlu maçları var. İlave olarak ta zorluk derecesi yüksek olan karşılaşmalar Esenler Erokspor, Karşıyaka ve İçel maçlarını deplasmanda oynadık. Bu takımlar ikinci devre bize gelecek. Fikstür avantajı Somaspor’da. Yeter ki içimizdeki maddi manevi sıkıntılar aşılsın.. SİYAH-BEYAZ DEVAM

Bağlantılı Haber;

Zor ve Güzel Karşılaşma Olacak

İçel İdmanyurdu Maçına Tanıdık İki İsim



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN