Lider Takımın Lider Hocaları

Lider Takımın Lider Hocaları

24 Haftalık maç trafiğinde en yakın rakibiyle arasında 8 puan farkla liderlik koltuğunda oturan Somaspor’da antrenörler, Burhanettin Basatemür, Mustafa Şen, Mahir Çeneli ve Gökmen Çalışkan 24.hafta sonunda emeklerinin karşılığını almanın gururunu yaşıyorlar..

Lider Takımın Lider Hocaları

Antrenörlerin çalıştırdıkları takımların başarılı olabilmesi için; bilgi-birikim ve becerilerini karşı tarafa aktarırken görevleri dışına çıkarak psikolojik süreçleri de yönetmesi çok önemlidir..



Başta teknik direktör Burhanettin Basatemür olmak üzere Mustafa Şen, Mahir Çeneli ve Gökmen Çalışkan ekiplerine yukarıda saydığımız makro beceriler, özgüven ve aidiyet duygusunu aşılamanın yanında beraber olunan iki sezon boyunca etrafındakilerle beşeri ilişkilerindeki dürüstlüklerinden, samimiyetlerinden kesinlikle sapma göstermediler, dostluklara önem verdiler, sorulan her soruya burun kıvırmadan cevap verdiler.

Bir çok takımın daha sezon bitmeden 2-3 hoca değiştirdiğini düşünürsek, siyah-beyazlıların iki sezona yakın çalıştığı antrenörlerle elde ettikleri başarılar göz ardı edilmemeli.

İşte amatorfutbol.org sitesinden alınan puan tablosundaki görüntü hocaların bütün bu olumlu yanları ortaya koyuyor.. Vesselam…somaspor puan durumları

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

6 YORUM

  1. Avatar
    Kadir Durhan

    ekibin maşallahı var.hepsine 2.lig yolunda başarılar diliyorum

  2. Avatar
    Bora Bilgener

    Maşallah diyelim.. 2 lig yolunda başarılar diliyorum..

  3. Avatar
    İbrahim Karadağ

    Kral ve vezirleri MAŞALLAH

  4. Avatar
    Fikret Niyet

    Soma sizlerle gurur duyuyor başarılarınızın devamını dileriz.

  5. Avatar
    Erkan Gelir

    başarılarınız daim olsun hocalarım 2.ci lig yakısır

  6. Avatar
    Ahmet Ünal

    maşallah sizlerle gurur duyuyoruz 2 lig sizlere yakışır yolunuz herdaim açık olsun başarılar diliyorum

YORUM YAZIN