Lider Somaspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Lider Somaspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

TFF 3. Lig 3. Grup’ta zirvede kalıcı olmak isteyen Somaspor, Teknik Direktör Burhanettin Basatemür yönetiminde TFF Soma Belediye Tesislerinde ikinci devre hazırlıklarını sürdürüyor.

12 Ocak’ta kendi tesislerinde hazırlıklarına başlayan siyah-beyazlılar, ligin ikinci devresine ilk yarıda olduğu gibi iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Çalışmalardan Memnunuz

Devre arasını iyi değerlendirmek isteyen takımın teknik patronu Burhanettin Basatemür, günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, ”Günde çift antrenman yapıyoruz ve çalışmalarımızdan gayet memnunuz. Tempomuzu artırmamız gerekiyor çünkü ligin ikinci yarıları her zaman daha zor geçer. Tüm takımlar takviye yapıyor. Biz de kulübümüzün imkanları doğrultusunda takviye yapacağız. Bizim için en önemli şey yeni transferlerden ziyade mevcut oyuncularımızın ihtiyaç ve haklarını karşılamak. Birinci önceliğimiz bu olacak.”dedi.


SOMASPOR KAMP ÇALIŞMALARIOnur ve Erkul Çalışmalara Katılamıyor

İlk yarının 13.haftasında pubis başlangıcı teşhisi konulan, 24 Aralık 2020’den beri tedavi ve dinlenme süreci geçiren Onur Ulaş ile sakatlığı yeniden nükseden Erkul Küçük antrenmalara katılamıyor.

Karış, ”Tüm Olumsuzluklara Rağmen”

Takımdaki koronavirüs, sakat ve cezalı oyuncu konusunda talihsiz bir dönem geçirdiklerini söyleyen Somaspor Genel Kaptanı Abdullah Karış, “Ciddi anlamda şanssızlıklar yaşıyoruz. İlk yarıda 2-3 maç hariç henüz tam kadro maça çıkma şansı bulamadık. Melih Şencan sarı kart cezası, Onur Ulaş ve Erkul Küçük‘ün ikinci yarının ilk maçını oynayacağımız Esenler Erokspor maçında forma giymesi çok zor. Tüm olumsuzluklara rağmen bu karşılaşmayı kazanıp zirvedeki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz.” dedi.


İlk Yarıya Erokspor Maçıyla İyi Giriş Yapmıştık

Somaspor, ikinci devrenin ilk maçını evinde Esenler Erokspor ile oynayacak.
28 Ocak Perşembe günü Soma Atatürk Stadı’nda Esenler Erokspor ile karşılaşacak olan Somaspor, ligin ilk maçında deplasmanda 1-0 mağlup ettiği rakibi ikinci yarının ilk maçında da mağlup edip ikinci devreye süper başlangıç yapıp diğer maçlara moralli girmenin yollarını arayacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN