Lider Somaspor da Yüzler Gülüyor

Lider Somaspor da Yüzler Gülüyor

Somaspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydın, Arhavispor karşısında aldıkları farklı galibiyetin ardından oyuncularının ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu söyledi.

TFF 3.Lig 3.Grup 24.haftasında Arhavispor’u Özcan Aydın ve Nurettin Çağlar (2) golleriyle 3-0 mağlup eden Somaspor’da kulüp başkanı Mustafa Aydın, maçın ardından açıklamalarda bulundu.



SOMASPORDA YÜZLER GÜLÜYORBloğumuza konuşan Aydın, “Öncelikle Arhavispor müsabakasında sahada basmadık yer bırakmayan sonuna kadar kovalayan oyuncularımızı, teknik heyetimizi yürekten kutluyorum, tebrik ediyorum. Onlar her türlü övgüyü hak ediyorlar.

Hafta içi konuşmalarımızda rakibimiz Esenler Erokspor’un zor bir deplasmana gideceği ve muhtemel bir puan kaybında puan farkının açılması açısından mutlak kazanmamız gereken bir iç saha maç olacağınız değerlendirmiştik. Arhavispor takımı da ligde alt sıralardan kurtulmak için varını yoğunu ortaya koyacağı bir maça çıkacaktı. Sahada sert bir futbol vardı, oyuncularımız sakin kalarak oyunu domine ederek hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Hedefe doğru bir maçı daha kayıpsız geçmenin mutluluğunuz yaşıyoruz. Bundan sonra her maç zor ligde telafisi zor haftalara girdik, sakin kalarak emin adımlarla ligi istediğimiz yerde tamamlamak istiyoruz. Arhavispor’a bundan sonra ki müsabakalarında başarılar dileriz.  Bugün müsabakamıza gelen ana sponsorumuz İmbaş A.Ş Genel Koordinatörü Sayın Gökalp Büyükyıldız bey’e teşekkür ederiz. Arhavispor galibiyetimiz şahsında tüm maden emekçisi kardeşlerimize armağan olsun.”dedi.

Bağlantılı Haberler;

Somaspor Emin ve Güçlü Adımlarla
Somaspor Arhavispor Maçının Golleri (VİDEO)
Somaspor 3-0 Arhavispor (VİDEO)
Oğuzhan, Koray ve Abdulkadir Arhavispor Maçı Öncesi Konuştu!
Arhavispor Hazırlıkları Tamamlandı
Maçın Hakemi Kırıkkale Bölgesinden
Lider Somaspor, Arhavispor Hazırlıklarına Başladı
Saha Zeminine Rağmen
Arhavispor 0-2 Somaspor
Arhavispor Maç Önü
Arhavispor Maçının Hakemleriyle Maç Kaybetmedik

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN