Lider Somaspor, Altındağspor Maçına Hazır

Lider Somaspor, Altındağspor Maçına Hazır

Yazıya nereden ve nasıl gireceğimi bilemiyorum.. Dün akşam saatlerinde Mübarek Ramazan ayına girmenin hazını yaşamaya hazırlanırken Yücel Durali’den Bora Bilgener’le ilgili vefat haberi geldi. Ne söyleyeceğimi bilemedim, gelen bu haber yüreğimi yaktı.  Ateş düştüğü yeri yakar derler ya yine öyle olacak aslında.. Bugün (13 Nisan Salı) İkindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Boris kardeşimizi Belediye Mezarlığına uğurlayacağız. Bir kez daha Merhum’a Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum.

TFF 3.Lig 3.Grup 31.haftasındaki evinde yarın Altındağspor‘u konuk edecek lider Somaspor, bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı ter antrenmanıyla tamamladı.

ALTINDAĞSPOR HAZIRLIKLARI TAMAMLANDITeknik direktör Burhanettin Basatemür yönetiminde TFF Soma Belediye Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, pas ve top kapma çalışmalarının ardından, taktiksel çalışma ile hazırlıklarını tamamladı.



SAKAT OLAN MUHAMMED ÖZTÜRK YOKAntrenmana tedavisi devam eden Muhammed Öztürk katılmadı. Siyah-beyazlı ekip, antrenmanın ardından tesislerde kampa girerek Altındağspor maçını beklemeye başladı.

Maçla ilgili küçük detaylara girmeden önce antrenman sonrası kulüp başkanı Mustafa Aydın, teknik direktör Burhanettin Basatemür, takım kaptanı Nurettin Çağlar ve sağ kanat oyuncumuz Enes Bayır‘ın açıklamalarının yer aldığı aşağıdaki videoya bir göz atalım..



Maçı Kocaeli Bölgesi Hakemi Yönetecek

Zirveyi ve alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmayı Kocaeli Bölgesi Klasman Hakemi Sabit Selvi yönetecek. Selvi’nin yardımcılıklarını Gürcan Dönmez (Eskişehir), Nurettin Taşkesen (Eskişehir) ve Nevzat Okat (Kütahya) üstlenecek.

3 Oyuncumuz Sınırda

Geçen hafta Şile Yıldızspor sarı kart cezalısı olduğu için oynayamayan Nurettin Çağlar bu maçta takımda yerini alacak. Diğer taraftan 3 sarı kart sınırında bulunan 3 oyuncumuz, Özcan Aydın, Umut Koray Öz ve Enes Bayır Altındağspor maçında görecekleri olası kartla 32.hafta deplasmanda oynanacak Osmaniyespor FK karşısında cezalı duruma düşecekler.

AltındağsporRakipte 2 Cezalı Oyuncu Var

Ligde son altı haftadır maç kazanamayan ve az da olsa düşme riski bulunan Altındağspor, geçen hafta evlerinde 2-0 mağlup oldukları Çarşambaspor maçında ikide fire verdi. Ankara ekibinde Fatih Karslı kırmızı kart, Furkan Ünsal‘da sarı kart cezası nedeniyle maçta görev alamayacak.


SOMASPOR ALTINDAĞ BLD SPOR

3 Maçta 2 Galibiyet 1 Beraberliğimiz Bulunuyor

Geçen sezon iki  bu sezonda bir sefer olmak üzere 3 kez karşı karşıya geldiğimiz Altındağspor’a karşı iki galibiyet ve bir beraberliğimiz bulunuyor..
ONUR ULAŞ

Somaspor 2-1 Altındağspor

İlk maçımızı 13 Ekim 2019’da evimizde oynadık. 8.hafta maçında karşılaştığımız rakibimize karşı bu sezonun başında bizimde formamızı giyen Burak Balaban‘ın golüyle 1-0 geriye düştük. Takımımız Burak’ın golüne çabuk reaksiyon verip 17.dakikada Onur Ulaş ve 38.dakikada Mehmet Uysal‘ın golleriyle maçtan 2-1 galip ayrıldı.(geniş detaylara buradan bakabilirsiniz)

Altındağspor 1-1 Somaspor

Ankara ekibiyle ikinci maçımızı 23 Şubat 2020 tarihinde deplasmanda oynadık. Siyah-beyazlı ekibimiz Çubuk İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada 35.dakikada Altındağ Belediyespor’dan Murat Torun‘un golüne 44.dakikada Üzeyir Ergün‘le cevap verdi ve maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 beraberlikle sonuçlandı. (detaylara şuradan bakabilirsiniz)


ALTINDAĞSPOR 1-4 SOMASPOR

Altındağspor 1-4 Somaspor

2.Lig ateşini yaktığımız 2020-2021 sezonunda rakibimizle deplasmanda karşılaştık. 3 Maçtır kazanamayan Somaspor ile 8 maçtır kaybetmeyen Altındağspor arasında oynanan bu maçta 3 puana; 27.dakikada Melih Şencan, 33.dakikada Özcan Aydın, 71.dakikada penaltıdan Nurettin Çağlar ve 86.dakikada Eren Yeşil‘in golleriyle uzanan Somaspor oldu. (detaylara buradan bakabilirsiniz)

SOMASPOR ALTINDAĞ PUAN DURUMU

Uzattık!

Yine her zamanki gibi yazıyı gerekli gereksiz uzattık ta uzattık. Bağlamaya çalışalım.. Sezon başı ekonomik sıkıntılara rağmen genç ve yetenekli oyuncuları bünyesine katan Somaspor, bu zorlu maratonun 31.haftasını yarın evinde oynayacağı Altındağspor karşılaşması ile geride bırakacak. Yazının başında da belirttiğim gibi ekonomik zorluklara rağmen ligi domine etmeyi başaran bu ekip, 21 yıl aradan sonra tekrar 2.ligin kapısını aralamak üzere.. Temennimiz diğer maçlarda olduğu gibi aynı ciddiyetle maça başlayıp sonunu güzel getirmemiz. Allah yar ve yardımcımız olsun.. SİYAH-BEYAZ DEVAM..

31.Hafta Maçları:

Somaspor-Altındağ Spor (4-1)
Karşıyaka-Şile Yıldızspor
Cizre Spor-Esenler Erokspor
Çatalcaspor-Isparta 32 Spor
Çarşambaspor-Osmaniyespor FK
Yalovaspor-Gölcükspor
Arhavi Spor-Erbaaspor
Batman Petrol Spor-İçel İdmanyurdu
Karakoçan FK BAYSOMASPOR KALAN MAÇLAR

Bağlantılı Haberler;

Liderin Maçını Sabit Selvi Yönetecek
Altındağspor Hazırlıkları Başladı
Geri Döndük!
Altındağ Spor 1-4 Soma Spor
Bize Yakışanı Yapacağız!
Somaspor’un Test Sonuçları Belli Oldu
Altındağspor Maçı Öncesi İyi ve Kötü Haber
Altındağ Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Altındağspor 1-1 Somaspor
Altındağ Bld-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Basatemür, Altındağ Bld.Spor Maçını Değerlendirdi.
Mehmet Uysal..
Somaspor ve 2.Lig Ateşi
Somaspor 2-1 Altındağ Bld.Spor
Somaspor-Altındağ Bld.Spor Maç Önü..
Somaspor-Altındağ Bld.Spor Maçının Hakemleri Belli Oldu

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN